-
..
-
İlk cevabı ben yazdım çok mutluyum.
-
bi yerden sonra tıkanmaya başlıyo her forumda olan şey.. konular tükendikçe sıkıcı olmaya başlıyo...
-
Yeni insanlar katılmıyor, katılsalar bile onu bunu küçük gören metalciyim havasında oluyorlar...
-
vallahi ben koloni olay1na girdim çok mutluyum daha iyi art1k itici geliyor forum beklerim geyik garaji ve yeni geyik
-
al iste bangır bangır bagırıyor:)daha ne diyelim!
-
bunları tartışmanın anlamı ne anlayabilmiş değilim..
ayrıca o bahsettiğiniz onu bunu küçük gören metalci ayaklarında küçük şempazeciklerdende nefret ediyorum..
bunu niye söyledim onuda anlamadım:D
-
var olan enerji yok edilemez,onu söyleyeyim sadece,bangırtısız olarak,sadece suların biraz durulması gerek
bir örnek vereyim mesela çok uzun süre müzik dinlediğinde kafan bulanır genelde,sonra bi süre sessizliği tercih edersin,sonra yine müzik dinlemek istersin,ya da yapmak..hiçbirşey aralıksız gitmez yani,ne kadar da sanal olsa buna forum morum herşey dahil
-
[5 kez okundu]shadowinthesun
14 Ağustos 2005 Pazar / 22:04
var olan enerji yok edilemez,onu söyleyeyim sadece,bangırtısız olarak,sadece suların biraz durulması gerek
bir örnek vereyim mesela çok uzun süre müzik dinlediğinde kafan bulanır genelde,sonra bi süre sessizliği tercih edersin,sonra yine müzik dinlemek istersin,ya da yapmak..hiçbirşey aralıksız gitmez yani,ne kadar da sanal olsa buna forum morum herşey dahil
-
hahahaa hiç güleceğim yoktu,cidden yoktu Gtr Br Mstng..kafana göre yorumların yerini değiştirmessen çok iyi olacaktır..ben bu cevabı nereye koyayım,seninkinin altına mı?fikrin varsa kimi ya da hangi konuyu muattap alıyosan yazarsın..bir de bundan sonra yorumumu alıntı yapmadan önce sorarsan sevinirim:))