Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bence garaj-forum artık bitti

• Paşam • 18 Ağustos 2005 07:46 • #573408
    GaRaJ'da şu anda
    2 üye, 111 ziyaretçi
    dolaşıyor

şu anda saat 07 42.
    bu üyelerden birisi benim doğal olarak. öteki kimdir diye merak edip baktım o görünmüyordu ya da ayrılmıştır.
    her neyse. 2 üye neyse de 111 ziyaretciden kimse üye olmuyorsa yeni insanlar katılmıyor demek doğrudur.
    hani vardır ya inşaat yapılırken iş makinaları çalışırda bir grup insan mal mal o dozere bakarlar. umumiyetlede elleri arkalarında bağlıdır bunların. işte o hesap insanlar bize dışardan bakıyorlar sanki.
  • nick mason • 18 Ağustos 2005 10:11 • #573410
    Paşam bir de şöyle bir muhabbet vardır:

İzlerler izlerler sonra içlerinden bir tanesi yapılan işi beğenmez paçaları sıvayıp olaya girer : Gel kardeşim o iş öyle mi yapılır al sağa şunu al bağhayım heh döğh şimdi şimentoyu.. :)
  • Paşam • 18 Ağustos 2005 10:19 • #573411
    zaten bizim memlekette başkasının işine karışmak başlı başına bir iştir. her yanda bilirkişi ler vardır.
    düşünsenize avrupadaki gibi doğum olayına kadının kocasıda giriyormuş. hani elinden tutar ya gavur milleti hatunun doğum yaparken
    _ nefes al hayatım yanındayım ıkın felan
    derler,bizde olsa konuşma şu şekilde geçer

_ şş dohtor dohtor orası deeel bak bak şu yandan... nee ?. benden iyimi biliyosun ben bunu sıfır almıştım zamanından biliyorum orası orjinali öyle alıcılarıyla oynama..yoh yoh çek elini ordan ya da bakarak yapma şunu.yav kurcalama bozucan çekil kenara çocuhda yaparım gariyerde ben yaptım ben çıkartacam sana nooluyo sen çekil bakıyım.. hemşireaaanım bacım sende garnına garnına bastır kolay çıhsın dohtor sende duvara yastık tut aniden fırlarsa atışı sen karşılayacan şimdi saatlerimiz ayarlıyalımmm..

yani anlıyacağınız bu karışma mevzusunda sınır tanımayız hocam her alanda her konuda
  • -TeUFeL- • 18 Ağustos 2005 16:16 • #573422
    paşam;eşek inadı var deyyuslarda kendi bildiğini doğru diye nasıl kastırıyor nasıl bir çaba içine giriyor.şopar birde artiz artiz cevap yazıyor o tav ediyor adamı.kafayı yedirtecekler adama godumun yamyamları.birşey yazmaya tırsar oldum artık forumlara hemen atlıyolar sazan gibi...neyse aynı şeyleri yaşamak yazmak vb. adamı kasıyor monotonlaşıyor herşey angarya geliyor insana.bitmek üzere diyelim umut vadedelim:)