Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sorum ve Sorunum var!!!!!

• Axl_Rose • 16 Ağustos 2005 23:00 • #573381
    ya ben anket yapıyorum, ama nedense yayınlanmıyor, ankette hiçbir yanlışlık ve naahlak türü şeyler yok.. siyaset, din, ırk türü konularda içermiyor... bu işe bi çare bulun... tamam, anlıyorum, yeitşemiyorsunuz, zor bi iş ama lütfen yapmayın rica ediyorum, belki de 3-4-5 günlük süreleri vardır bu anketlerin.. yani yazıp verdikten sonra üye dondurulması gibi 3 gün beklemek gerekiyodur, ya da koloni de olduğu gibi...
  • _DEATH___ • 16 Ağustos 2005 23:05 • #573383
    anketler...
    öncelikle GRJ"ın bir müzik birimi olması sebebiyle müzikle ilgili olmasına dikkat ediliyo...
    anketler bekçi gördükten sonra yayınlanıyo...
    bekçi anketin gerekli-kurallara- yeterlimi? bibi incelemelerden geçiriyo ve ona göre yayınlıyo...
  • pesimist • 16 Ağustos 2005 23:13 • #573384
    benim açtığım anketleri ben göremedim hiç bir zaman ama diğer üyeler görüyordu..
    100lerce oy almış anketimi bir kere bile görmedim ben...
    eğer ben anketime oy verebilseydim yamukluk vardı zaten :)

saygılarımla
    pesimist
  • Axl_Rose • 16 Ağustos 2005 23:33 • #573385
    iyide zaten müzikle alakalı, tamamen normal içerikli.. bunu yukarda da belirttim.. ama nedense kendi anketimi göremiyorum... ya da yayına açıldımı, açılmadımı, kolonilerdeki gibi bilgi vermiyor...
  • _DEATH___ • 16 Ağustos 2005 23:41 • #573386
    bunun için anket yayınlanmadan önce anketin sonucu mail adresinize gelsin mi diye bir soru var sadece zaten anketler için boş yere sitenin kapasitesini düşürtmeye gerek yok......

belli bir sayıdan sonra anket bitsin...
    ve sana mail gelsin..
    en mantıklısı bu...
  • Axl_Rose • 17 Ağustos 2005 00:02 • #573387
    benim mail adresim açılmıyor, yeni birtane alacağım, sorun avr... bu konuyla ilgili bekçiye de müraacat ettim zaten, ama cevap gelmedi...
  • Paşam • 17 Ağustos 2005 07:10 • #573391
    hayırdır death basın sözcüsü olmuşsun.
    her neyse. garajdaki anketlerin müzikle alakalı olup olmadığını değilde ne kadar salak sepet anketler olduğunu çok takip ediyorum açıkcası.
    aklına gelen konuyu anket yapmışız her nedense.
    anket olsunmu diye anket yapalım bi de referanduma gidelim ama bunun içinde önce bi anket ve ankete gerek varmı referandumu ve o referanduma gerek varmı anketi ama o anketten önce bi referandum daha yapalım.
    bu böyle kısalır gider
  • pesimist • 17 Ağustos 2005 09:44 • #573394
    ya bence yönetimin yapabileceği bişey yok...

ben mesela garaj üyeleri ne kadar gerçekçi oy veriyorlar öğrenmek için bir anket yapmıştım...

Türkiyenin en iyi bateristi adlı bir anketti bu...

isimler ise k.ç.mdan salladığım isimlerdi
    ama ankete oy yağmıştı yaa...

bence yönetimin yapabileceği hiçbişey yok...

sonuçta garaj bekçiside türkiyenin bütün bateristlerini bilmiyor...

kafalar değişmeli kafalar...

saygılarımla
    pesimist
  • _DEATH___ • 17 Ağustos 2005 10:56 • #573395
    paşam basın sözcülüğüyle alaksı yok...
    adamın sorusuna cevap veriyoruz...
    ne art niyet arıyosun kardeş...
    gücüne mi gidiyo...
    benim birilerine yardımcı olmaya çalışmam...

:)))))99999
  • Serpent_King • 17 Ağustos 2005 12:06 • #573397
    2 3 yıl önce piercing nereme yaptırsam diye bir anket vardı , şıkların içinde adam cinsel organını da yazmıştı.Baya ilgili müzikle pehh :)