Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sorum ve Sorunum var!!!!!

• Paşam • 17 Ağustos 2005 12:51 • #573398
    art yani sanat niyet aramıyorum ama dikkatimi çekti nerde birisi bekçi bu ne dese bekçi yerine önce sen şudur diyorsun ya da ne zaman birisi şu yanlış desen hayır sümme haşa eunzubillah küfre giriyorsunuz bre kafirler der gibi ese gürleye yazıyorsun. gücüme niye gitsin hem gücüm nerenin ilçesi ne tarafa düşüyor onu bile bilmiyorum.
    yardımcı olmak istiyorsan kadıköyden sirkeciye geçmek isteyen yaşlılara yardım et hayır duası al. bad prayer alma matter burda
  • _DEATH___ • 17 Ağustos 2005 12:58 • #573399
    onu çok yapıyorum paşaaaaam...merak etme...

adalara yardım ediyoooz işte...

Axl_Rose bir şikayetin var mı kardeş verdiğim cevaba....
  • erdyy • 18 Ağustos 2005 13:42 • #573417
    yaaaaa:)zaten garip garip anketler var?hangi solist cok yakısıklı!hangisi en sevisken falan!emperyalizm falanda var!hayret senin ki mie acılmadı şaştım dorusu?
  • Axl_Rose • 19 Ağustos 2005 00:32 • #573431
    her neyse. garajdaki anketlerin müzikle alakalı olup olmadığını değilde ne kadar salak sepet anketler olduğunu çok takip ediyorum açıkcası.

ya bi anket vardı, mutlaka karşılaşmışsınızdır:
    "evetmi, hayırmı?
    a) tabii ki evet
    b) kesinlikle hayır!!!!!"
    haaytımda okuduğum en salak anketti, müzikle çok alakalı, evet, anketi yapan arkadaşın tahtalarından kereste olur bence.. saygılar..
  • Axl_Rose • 19 Ağustos 2005 00:33 • #573432
    Axl_Rose bir şikayetin var mı kardeş verdiğim cevaba....

yoo, söylediklerin ço mantıklı ama benim sorunuma %100 cevap vermiyor.. bunu bitek bekçi yapabilir... onunda topiği görmesini bekliyorum...
  • Darth_Vader • 22 Ağustos 2005 06:53 • #573495
    ya evet benim de anketlerim yayınlanmıyo..üstelik sadece müzik ve garajla alakalı hazırlıyorum..
    BEKÇİİİİİİ!!!!!uyumaaaaaaa!!!
    lütfen:P

saygılarımla..
    s.t.c.o.p.
  • Metal milita • 23 Ağustos 2005 23:45 • #573526
    s.t.c.o.p.

şunu bi açar mısın çok merak ettim..
  • tweeder • 24 Ağustos 2005 02:10 • #573530
    evet ya ama müzikle alakası var bence onun evet yani eeeeveeeeettt diye bi şarkı var bi de hhaaaaayyıııırrrr diye bi şarkı var o mu o mu diye :S
  • Darth_Vader • 28 Ağustos 2005 03:30 • #573638
    kusura bakma..
    açarsam manası kalmaz:P
    ama hayat felsefem o kadarını söyleyeyim;)

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • Axl_Rose • 29 Ağustos 2005 07:31 • #573661
    kusura bakma..
    açarsam manası kalmaz:P
    ama hayat felsefem o kadarını söyleyeyim;)

saygılarımla..

s.t.c.o.p.

ulan bari bu lafların üstüne bunları söylemeseydin, iyice batırmışın..