Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ayıp garaj !!!bide sorununuz olursa bekçiye mail atın diyorsunuız!!!

• eeddaa • 22 Mayıs 2006 00:00 • #576399
    garaj bekçisi cevap veriyor ya
    öyle demeyin
  • sahin-i_naksi • 23 Mayıs 2006 17:06 • #576414
    Neyse, Bekçi bir gün beni de duyar belki...
  • kovboysuz_at • 24 Mayıs 2006 11:27 • #576420
    o bekci buyuktur, o herkesi duyar ve herkese yardim eder.... o ki hepimizin feryadlarina ulasan, o ki.... eemmmmm.... o ki..... ya o iyi biri yaa... ben biliyorum arkadaslar... selam sana garaj bekcisi... ozgur bir kus gibi; selam... :)
  • crimsondeath • 24 Mayıs 2006 11:59 • #576423
    ya bizimde bi grup vardı onay için neredeyse bir aydır bekliyoruz be bekçicim
    bi ara ona da bi onay verirsen seviniriz....
  • ChesterCharles • 24 Temmuz 2006 20:19 • #578085
    yaw bekçi sende benim anketleri onaylar mısın
  • senator_110 • 26 Temmuz 2006 21:13 • #578179
    bekçi tüm mesajlarıma cevap verdi.. ilgisi için teşekkürler..
  • the_TW_named • 27 Temmuz 2006 14:17 • #578201
    [307 kez okundu]•GaRaJ Bekçisi•
    1 Mayıs 2006 Pazartesi / 12:57
    nerede diyor bekçi'ye mail atın diye? Ben senin hiç bir mesajını görmedim. Ne mail kutusunda, ne mesaj kutusunda. Kaldı ki sorunları çözülmüş insanların buraya çözümlerini yazmamaları senin ayıplama rutinini değiştirmeyecek.

Bana özel mesajla demo ve grup ismini yollar mısın?

sevgili bekçim nerede diyor mail atın diye demişsin •rubber soul• isimli müdür arkadaşımız demiş ki [email protected]'a mail atabilirsiniz.yani gördüğün gibi şikayetleri oraya atmamız gerektiğini söylemişsiniz.

[151 kez okundu]•rubber soul•
    Son düzeltme: 16 Temmuz 2006 Pazar / 22:1716 Temmuz 2006 Pazar / 22:13
    [email protected] buraya şikayet edebilirsiniz..bu arada o konu GaRaJ la ilgili değildi.
  • rubber soul • 27 Temmuz 2006 14:37 • #578202
    İşiniz gücünüz ortalığı karıştırmak..o seninle benim aramdaki konuya açıklık getirmesi amaçlı söylediğim bir şeydi..bunu nasılda alıp genel bir kural olarak zikredersin?...yani muhakemeniz sırf fesat için mi çalışıyor anlamıyorum ki!
    siniz

eki sana saygıdan kullandığımdandı yoksa çoğul kullanmadım.Senin için söyledim bunu ben.Garmes sayfalarında ki düğmede bunun içindir.Rahatsız oldum
  • the_TW_named • 27 Temmuz 2006 14:47 • #578203
    siniz deyip saygı duymak zorunda değilsin yaşın benden büyük bak ben de sana abi gibi davranıyorum -siniz falan eklemiyorum.Madem ikimizin arasındaydı garmesi kullansaydın?Hem anlayamıyorum ya ben bunu ortalığı karıştırmak için mi söyledim?Sen bir müdürsün ve bana demişsin ki şikayetlerini bekç[email protected]'a gönder sen benimle başka üyeleri ayrı kefelere mi koyuyorsun ki genel bir kural olarak kabul etmememiz gerekiyor?
  • Nem • 27 Temmuz 2006 15:21 • #578210
    İyi o zaman ben de yazarım, sorunlarınız için [email protected]'a mesaj atın diye, bu mudur yani? "Nerde yazıyor" diye sorulmuş bir soruya bir üyenin yazdığı mesajı (üstelik ilk mesajdan aylar sonra yazılmış olan) cevap olarak göstermek. Bu kadar kıt ve mantıksız bir mesajın tek amacının ortalığı karıştırmak olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.

Bu yıkıcı ve yıpratıcı tavrına devam edersen bir daha foruma yazmanı engellemek zorunda kalacağım. Bunu bir tehdit olarak almak istiyorsan tehdit olarak da alabilirsin. Herkesin bir sabrı var.