Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ayıp garaj !!!bide sorununuz olursa bekçiye mail atın diyorsunuız!!!

• the_TW_named • 27 Temmuz 2006 15:31 • #578213
    mesaj eski olabilir ama ben yeni gördüm.bakın yine bir şey söyleyeceğim yine ortalığı karıştırıyorsun diyeceksiniz ama söyliyeyim ona herhangi bir üye gibi davrandım ama o bana dedi ki sen benim herhangi bir üye olmayıp müdür olduğumu henüz anlayamaıdn sanırım demişti benim amacım ortalığı falan karıştırmak değil ya uzatmayın ben sadece bunu bir üye arkadaşımızdan gördüğümü söyledim mesajın eski olduğunu falan bilmiyordum yeni gördüm.tehdit için teşekkürler.
  • Kitamoto • 27 Temmuz 2006 15:43 • #578214
    Ortada bir tutarsızlık olduğu kesin.Ve bu bir şikayet topiğidir.Herşeyin daha güzel işlemesi ve kaliteye ulaşması için şikayetler olmalıdır.Ama saygıda kusur etmemek şarttır.Bence şikayetini dile getiren arkadaşımız açık konuşmuş.Bundan sonrası gerekli mercilere kalmıştır.az konuşup; onu bunu susturup ya da galyana gelmek pek çözüm gibi gözükmüyor.saygılarımı sunarım...
  • aparat • 27 Temmuz 2006 15:48 • #578215
    ama nem kişisel kavgaya döndürüp tehditi ulu orta savurursan bu senin iticiliğin olur sitedeki konumun değil adamlığınla alakalı olumsuz bir veri bu. ben bekçiye bi olaydan mesaj atınca yanıt hemen geldi benim bu konuda derdim yok.ama the_TW_named e yazdığın berbat bir diktatörlük örneği oldu.Sevgili Bekçi bence noktalılara da uyarı kırmızı vs birşeyler yapın.biz denetleniyorsak herkes denetlenmeli...
  • rubber soul • 27 Temmuz 2006 17:20 • #578223
    Müdür olduğum için ,sana cevap verdiğimi ve mesajlarınla ilgilendiğimi söyledim ben...sırf sana değil tüm mesajlara kurallar ışığında bakıyorum,ama görüyormki hala algılayamamışsın sen bunu, Nem in de dediği gibi aynı mantıksızlıklar gerisin geri devam ediyor ve bazen sinir(kızgınlık değil sinir ) kontrol sınırları zorlanıyor insanın...yani bir düşün de öyle yaz ,değil mi yazacağın şeyi?!bu forumların kuralları var, konularıda belli..buna uymayan her üye ve yazdığı her konu engellenir,silinir anlayın artık bunu...ben ya da başka bir müdür ya da yönetim;gerekeni yapar.Bu ne kişiseldir ne kitlesel !
    Sonra birde hafiften tehtid ediyorsunuz GaRaJ'dan soğuduk diye..yahu zaten buraları karıştırıp asab bozmaktan başka ne yapıyorsunuz? olsanız n'olacak olmasanız n'olacak?..güzel güzel tartışıp yıkıcı,kırıcı olmasanız incileriniz mi dökülecek !Sitede daha iyi hizmet için bir sürü yenilik oluyor yöneticilerin başları zaten kalabalık birde oturup sizin gereksiz anarşinizi mi düzeltecekler! bunun için bizlere görevler verdiler...şimdi de bizi size sunmak için uğraşıyorlar.Lütfen biraz yardımcı olun !
  • the_TW_named • 27 Temmuz 2006 17:35 • #578227
    Ben zaten sakin sakin tartışmak istiyorum veya cevap almak..Ancak işi kavgaya dönüştüren ben değilim zaten ayrıca forum kuralları dışında bir şey yaptığıma inanmıyorum tehdit nedeninizi bu yüzden sadece kişisel olarak değerlendiriyorum çünkü forum kurallarına uyuyorum değil mi?Türkçem bozuk mu?Şu anda sizce geyik yapıyor muyum?Birilerine hakaret ettim mi?Konu dışına çıktım mı?Peki yanlış olan ne yaptım?Ben bu ve bu tarz soruların cevabını isterken siz benimle kavga etmeye çalışıyorsunuz..Anlayamaıdm gitti.Sonra da suçlu ben oluyorum..Tekrar söylüyorum şahsınıza üzecek birlaf ettiysem özür dilerim böyle bir amacım yok.Buraları karıştırmak da haddime düşmez..
  • rubber soul • 27 Temmuz 2006 17:38 • #578228
    Güzel o halde :) şu kuralı atladın yalnız:

Kavga gürültü çıkarmaya meyilli konuları uzatmayınız.
    Senin cımbızla çektiğin konu bu kuralın ihlaliydi ;)
  • the_TW_named • 27 Temmuz 2006 17:44 • #578229
    Ya var ya kafayı yicem hâlâ anlamıyorsunuz (: ben o garaj bekçisine yazdığım mesajı StOrMbRiNgEr arkadaşım için yazmıştım yani belki senin bana yazdığın şikayetlerinizi bekç[email protected]'a gönderebilirsiniz mesajını görünce "ayıp garaj !!!bir de sorununuz olursa bekçiye mail atın diyorsunuız!!! " topiğini açtığını düşündüm o yüzden yazdım onu..pardon yani, illa ki özür dileteceksiniz insana (:
  • rubber soul • 27 Temmuz 2006 17:46 • #578230
    :) yok yok özüre gerek yok ,anlaşıldıysa ne ala...estağfurullah.
  • the_TW_named • 27 Temmuz 2006 17:48 • #578231
    bilmiyorum anlayamayan taraf ben değilim sanırım daha çok kitap okumam gerek hep yanlış anlaşılıyorum :(
  • öz81 • 27 Temmuz 2006 19:01 • #578233
    birde ilhan irem vardı n'oldu?