-
forum'a girmediğim süre içerisinde garaj'a yeni bir özellik daha eklenmiş.. neymiş?? yeni arkadaş edinmek istemiyormuş!! (giriş)
bekçi böyle bir özellik koyduysa vardır bunda bir hikmet diyorum ve sebebini de az çok tahmin edebiliyorum.. (yıkama-yağlama)
bayan üyelerin gelen mesajlardan dolayı şikayetleri olabilir elbette.. malumunuz memlekette beyniyle genital bölgesi yer değiştirmiş eleman çok.. bayan üyelerimizi anlıyor ve anlayışla karşılıyorum ayrıca selam ediyorum hepsine!! :) (iki yüzlülük)
''bayan üyelerimiz bizim baş tacımızdır.. bayan üyesi olmayan forum, aslında forum değildir..'' diye gitmez bu yazı tabii.. (saçmalamak)
yalnız bu durum bazen sinirlerimi bozuyor.. özelden birisine mesaj atmam gerektiğinde bu özellik tokat gibi patlıyor yüzümde.. çünkü üyelerin büyük çoğunluğu bu uygulamanın yılmaz temsilcileri gibi gözüküyorlar.. aferin onlara!! (serzeniş)
ibanetze bile 'yeni arkadaş edinmek istemiyorum' özelliğini kullanıyor ki eyvahlar olsun!! :P (şaka lem)
velhasıl kelam sorarım size;
bu garajın yeni trendi midir??
'yeni arkadaş edinmek istemiyorum' özelliği bir ego tatmini midir??
bu özellik amacından saptırılmış mıdır?? (sorgulamak)
söyleyin söyleyeceğinizi de ben de aydınlanıyim, mutlu oluyim!! hadi bakalım.. (bitti)
-
abim bile kullanmaya başlamışsa site vahim durumda gibi gözüküyor artık :))
-
Bu özellik yeni değil ki. 1 yıldan fazladır var. Amacını gayet doğru tahmin etmişsin. Sebebini de doğru tahmin etmişsin ;)
Aslında bu özelliğin mesaj göndermeyi engelleyici bir tarafı yok teknik olarak. Sadece yaptırımı var. O da şu; arkadaş edinmek istemediğini belirten üyelere "selam", "naber", "muhabbet edelim mi" veya benzeri bir mesaj gönderilirse ve bu mesaj "rahatsız oldum" düğmesi kullanılarak şikayet edilirse mesajı gönderen kişinin üyeliği donduruluyor.
Bu özellik bir ego tatmini aracı olarak düşünülmemiştir. Sadece sürekli gelen, beklenmeyen ve istenmeyen mesajlardan üyeleri kurtarmakta bir çözüm aracı olarak düşünülmüştür. Ama tabii ki insanlar herhangi bir şeyi ego tatmin aracı olarak kullanabilmekte sınır tanımadıkları için bunu da ego aracı olarak kullanmaları mümkündür ;)
-
olum yakalanmadıkmı lan hala
-
kıyamet günü yaklaşıyo ilk defa bir üye ile bir yöneticinin hem fikir olduğunu gördüm.
sizi amuda kalkıp alkışlıyorum valla.
KaRaBuLuT
-
aslında nuri bu kıyametin habercisiydi ama kendini insanlara net olarak ifade edemediğini düşünüyorum..
NURİ FELSEFESİ!!
- nuri soyut bir varlık mıdır yoksa soyut mudur??
- nuri'yi duyularımızla algıladığımızı sanırken aslında kendimizi mi kandırıyoruz??
- nuri verdiği mesajlarla insanlığa neyi göstermek istiyor??
- nuri insanlığa vaadedilen gerçek 'mesih' mi??
hepsi ve daha fazlası için:
http://www.ahmedhulusi.com/
-
gergedanların ç.kü kaç metre biliyormuydunuz
çok fazla
-
yaaa herşeyi nurinin başına yıkmayın arkadaşlar. çok mantıksızolur.
-
olum niye dondurulmak için uğraşıyon anlamadım :D
-
onası oluyor hacu