Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garajda neler oluyor!

• elltu • 6 Temmuz 2006 19:05 • #576982
    garaj şüphesiz çok iyi bi site ama bazı bölümler (örneğin forumlarda ve anketlerde)geçen sohpetler beni çok güldürüyo öleki foruma sadece gülmek için gelir oldum.basta çok ciddi gibi baslayan konu gelen cevaplarla bambaska bi boyut kazanıyor ve olmadık yerlere gidiyo...eee böyle olunca onları okurken ortada dönen geyik muhabbeti beni baya güldürüyo...Ya sizi?
  • hiyerrapol • 6 Temmuz 2006 19:24 • #576983
    her yorumunda ":)" yazmanın sebebi buymuş demek...
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 19:58 • #576984
    bu yalnız sanalda değil reelde de böyledir.. laf lafı açar derler ya.. burda kimse sadece müzik konuşmaya programlanmış robotlar değil... elbette bazen kızıyoruz, bazen gülüyoruz... bazen de başkaları bize gülüyor...
  • Serpent_King • 6 Temmuz 2006 20:24 • #576985
    toplum gerek siyasi , gerek sosyo ekonomik açıdan bitap düştüğünden ve bu vesileyle sosyal ortama giren bireylerin bazı imtiyazlara sahip olamamasından kaynaklı kişilik sorunlarının bir site üzerinde ne derece korkunç etkileri olabileceğine hepimiz tüm benliğimizle şahit olsak da bu durum karşında hiç bir şey yapamıyor oluşumuz , olan bitene çaresizce bakmamız ve yavaş yavaş tükenme noktasına gelen sabrımızın sinirlenmeye yol açtığını göze aldığımızda , bu tür forum başlıklarının açılmasını gayet başarılı bulduğumu söylerken , elltu isimli arkadaşımız alkışlıyorum ayakta.

sdpğafğpdfpsdpğfkpğsdfğsdğfkğspdfapğsdfpksdğpfkağpsdfkaspğdkf*w9tupjawoeajsdoıfahsdıofahıoghıweghıodghısodgdshgoıasdhıoashdofısdıfıasodfa
  • elltu • 6 Temmuz 2006 20:53 • #576990
    çok teşekkürler!
  • sadecemüzik • 7 Temmuz 2006 03:09 • #576996
    sühacım ben de seni ayakta alkışlıyorum! nasıl koca metni tek bir cümleye sığdırmışsın be! helal olsun! benim uzun cümle rekorumu geçtin.. yakında kapışrız :)))))
  • Single_FACTOR • 7 Temmuz 2006 03:15 • #576997
    bu başlıkta bir geyiktir mesela
  • sadecemüzik • 7 Temmuz 2006 03:30 • #576998
    geyik daima yapılacaktır... istenildiği kadar önlem alınsın... vakti zamanında bekçi cırcır vırvır'ı açmıştı geyik diğer forumlara sıçramasın diye, bir şey değişmedi... değişen tek şey cırcır vırvır topic'leriydi... her dakika başka bir topic... bekçi baktı ki değişen bir şey yok, malum forumu kapattı... biz çakallar yeni bir forum keşfetmiştik o zamanlar...öhöm...nasıl yaptığımızı söylemeyeceğim, gerçi bilen arkadaşlar muhakkak vardır :)) fakat olur böyle vakalar, bekçi yakalar! yakaladı... yanlış hatırlamıyorsam dondurulmuştuk.... :))) tavsiye etmem... :))

bu mesajı forum kurallarına uygun olmadığı gerekçesiyle silecekler :))
  • Serpent_King • 7 Temmuz 2006 10:03 • #577000
    safgğpsksdfpfdsasğdsdğfğpsdfpğsdfsd

ee tabi.. ahmet hamdi tanpınar sağolsun
  • _DEATH___ • 7 Temmuz 2006 10:12 • #577001
    +098765434567890