Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bana cevap ver •sacredsoul• !!

• the_TW_named • 23 Temmuz 2006 21:12 • #578013
    [::K.İ.L.İ.T::]öyle (:
  • senator_110 • 23 Temmuz 2006 23:54 • #578024
    o hakaretedilen kişi ben oluyorum..

[::K.İ.L.İ.T::]hem kurallara uymayıp hemde atılmasını kompleks eden kişiye yazılacak cevapların boş oldugunu düşünsemde kendimi tutamayıp bir iki bişey karalamak isterim..

bu tür forum sitelerinde eğer başkalarının fikirlerine saygı duymayacaksan onlara fikirlerinden ötürü hakaretler yağdıracak ve okişinin sana hakaret etmeden konuyu kapatmak istemesinede bi dolu hakaret yağdıracaksan bu işin sonuçlarınada katlanacaksın arkadaş..
    eminim buradaki yazzılanlara şahit olan insanlar böyle bi polemiğin nasıl oluştugunu görebilselerdi uzlaşmaktan bahsetmezlerdi..

o kolonin sorumlu kişisi gerekeni yaptı bekçi bile bu koloni içine karışmaz

bence bu gereksiz muhabbet hemen silinsin gitsin.. insanlar yaptıkları hataların sonuçlarına katlansın kompleks yapmasın..

bu arada o arapça hakaret yaklaşık olarak hayvandan bile aşşağı manasına geliyor bu hakaret arapçanın en ağır hakareti gibi bişey ve bu sadece hakaretlerden sadece birisiydi.
  • efkarlı • 24 Temmuz 2006 02:43 • #578038

[::K.İ.L.İ.T::]ya şu toplu arkadaş lütfetse yazdıklarımız olduğu gibi buraya aktarsa.. insanlar okusa.. hayvanı ve insanı.. hayvan bile olamayacağı ve insancığı yorumlasa diyorum.. malum insanların aklında soru işareti kalmasa hani..
    Ki konu benim için kapanmıştır. Merak edene iyi bir ders niteliği taşıyacağına eminim lakin..
    hadi hayırlı sabahlar..
  • __Axl_Rose__ • 24 Temmuz 2006 09:13 • #578040

[::K.İ.L.İ.T::]olay olmuş bitmiş, bundan sonrası için tartışmaya değmez... diyelm ki bi taraf haklı ya da haksız çıktı... ne olucak o zaman? neyi değiştirecek? boşverin yaa... herkes kendine göre haklıdır, bunu kimse kimseye kabul ettirmeye çalışmasın... hadi şindi evli evine köylü köyüne...
  • Rockjazz • 24 Temmuz 2006 15:55 • #578069

[::K.İ.L.İ.T::]sacmalama axl! Bence tartısma oyle kısaca hadi neyse ile sonlandırılmamalı. Bence gercekten tatlıya baglanmalıki tartışma tartışma tadında kalsın.Yoksa burda da sosyalleşmenin bir amacı kalmaz.Demokratik iki tarafta istedigini savunur ve tartısır kimin haklı olduguna dair bir ispat olmaz. O yuzdendirki ikiye ayhrılabilecek iki taraf vardır bunlarda cozemesse oylamaya gider.En cok tarafı tutan kazanır. Haklı ya da haksız kimdir bilinmez..Ben tartısmaları severim haklı olmasamda ogrenirim tartısarak bi şeyler.Kotumu
  • WoTKaCI • 24 Temmuz 2006 15:59 • #578070

[::K.İ.L.İ.T::]yahu sen mahalle karıları gibi milleti birbirine düşürüp sonra çekirdek çıtlatarak izlemek mi istiyorsun.. kapanmış konu ne uzatıyorsun.. burada tartışalıcak olay ne.. bu tartışmadan ne öğreneceksin.. zoruna giden gitsin ağlasın evinde..
  • black shadows • 24 Temmuz 2006 17:07 • #578071

[::K.İ.L.İ.T::]bence konuyu bu topicte kapatalım sacredsoul efkarlıyı gıcık listesinden çıkarsın biraz garmeste konuşsunlar daha sonra isterlerse gıcık listesine koysunlar...