Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bi şey yapmalı

• komandante • 3 Ağustos 2006 22:48 • #578894
    biz garaj olarak üyeleri kişiliği daha oturmamış çocuklarımız için popüler kültürden ve tek düze bakış açısından korumak için neler yapa biliriz
  • -jackal_musty- • 3 Ağustos 2006 23:05 • #578899
    onlardan önce ...savaşta tek bir damla suçu bile olmayan , ölen dünyadaki kardeşlerimiz..çocuklarımız için nereler yapmalıyız..bence bu daha önemli..

saygı lar...

::MuStY
  • aldieb • 3 Ağustos 2006 23:09 • #578900
    bu kadar duyarlı garaj üyelerinin olması beni çok mutlu ediyor
    bazen diyorum ki umut var....
    tebrikler bu mesajın üstüne daha bişey söylenirse ayıp edilir...
  • -jackal_musty- • 3 Ağustos 2006 23:12 • #578901
    bu düşünceler hepimizde olmalı..bilmiyorum bu konuyu bu şekilde topicte konuşmak yasakmıdır bilmiyorum ama.. ellerimizin bağlı olması kötü..
  • Holy_Bastard • 3 Ağustos 2006 23:34 • #578905
    Bir Fikrim Var !!!

Evet , ama ne yapabiliriz şu an onu düşünmek lazım , giysi falan toplayıp yollasak işlerine yarar mı kardeşlerimizin? Yoksa garaj ahalisi olarak para toplasak?

YardımlaşaROCK gibi garaj'da grubu olan üyelerin gruplar geliri buna bağışlanacak bir konser verse?

Belki şimdi olsa yararı dokunmaz ama savaştan sonra çok yararı olacak böyle şeylerin oradaki kardeşlerimize veya ülkemizde ihtiyacı olanlara...Bir kaç ay içinde yapılabilir böyle şeyler ne dersiniz?
  • rubber soul • 3 Ağustos 2006 23:37 • #578906
    Bir Fikrim Var !!!

Çok güzel fikir Holy ;)
  • nalan81 • 3 Ağustos 2006 23:56 • #578908
    Bir Fikrim Var !!!

Şu anda en çok gıda ve ilaç sıkıntısı çekiliyor orda, mesela geçen günlerde Türkiye'den giden ilaçlar, yetiştirilemeseydi, böbrek hastası 30 çocuk ölecekti,bunu söyleyen lübnanlı doktorlar ve devam etmesi gerek yardımların, senin yazdıkların çok güzel fikirler ve buna ek olarak şunu söyleyebilirim;
    bu işle ilgilenen ve oradaki ihtiyaca göre yardım malzemesi hazırlayıp gönderen yardım kuruluşları var başta Türk Kızılayı olmak üzere, kısa vadede yardım ulaştırmak için buralara para bağışında bulunalım,çünki özellikle hastanelerin ilaca acilen ihtiyaçları var.
    yaptığımız ufak bir yardım bir çocuğa ilaç olarak gider belki,
    bu saldırı öyle çabuk bitmeyeceği ve izleri de
    kolay kolay silinmeyeceği için bir taraftan da senin fikirlerini uygulamak çok da yerin de olur
  • rubber soul • 4 Ağustos 2006 00:00 • #578909
    Bir Fikrim Var !!!

Bu konser olayı olabilir bence.
  • -jackal_musty- • 4 Ağustos 2006 00:52 • #578912
    Bir Fikrim Var !!!++++

bence konser olayıda olur...bilmiyorum ama bu şekilde manevi olarakta daha rahat bi yardım olur..maddiyat açısından normal bi para toplama olayını geçerrmi bilemem ama konsere evet.. bence..

yardımlaşarock tarzı bişey olabilir..ama bence o kadar küçük bi alan olmamalı bu..daha geniş bi kitle ..garaj nüfusu az değil..
    duyarlılık sayesinde bişeyler başarabiliriz..

saygı lar..

::MuStY
  • nalan81 • 4 Ağustos 2006 01:19 • #578915
    Bir Fikrim Var !!!++++

Kızılhaç gidemiyor yanlış bir cümle olmuş,
    çünki kızılhaç gitmiyor! gidememekle gitmemek farklı şeylerdir.
    Kızılay gidebiliyor bu arada!!!