-
TW'yi o koloniye alırsan sevgilisi onu terkeder =) Aman diyeyim çocuğa acı , alma koloniye =)
-
progressive metalin en baba ekiplerinden bence seivyorum onları:))) geçen yılki konseri kaçırmıştım gittiysen kıskandım koloni açarsan bende ordayım:)))mı olabilirim mi???
-
hayır engel değil asla bu,seni forumlarda okuduğum kadarıyla tanıyıyorum,zaten burda çoğu insan birbirini tanıyor sanırım:)
asıl olarak tanımadığımız,garada hiç karşılaşmadığımız insanlar başvurduğu zaman sadece sorular yönlendiriyoruz,tanıyabilirsek alıyoruz.
amaç sadece dert anlatmak değil orda,özlü sözler paylaşırız,sohbet ederiz,birmirimize takılırız(ama bu sataşma değil,bu dostca bi eğlenme yöntemi),sorunu olan insanlar problemlerinden bahsedir içini döker hep birlikte seyanslar düzenleriz:)
elbette bizde seni BEKLİCEZ:)
noktalı olman senin için bi avantaj:)
-
holy cim bahsettiğin koloninin içeriği ne ki? =S
-
kolay bi iş değil, hayalinizdeki koloniyi kurmak, mesela ben anti metallica kolonisi kurdum, metallicacılarla sürekli kavga ettim durdum, en sonunda kimse bana karışmamaya başladı, tam rahata erdim derken bu sefer ben metallica dinleyip sevmeye başladım, hatta neredeyse en sevdiğim grup haline geldi, sonra da koloniyi kapattım... yani herzaman olumlu sonuç vermiyo..
-
dogru bir de bu açıdan bakmak lazım haklısın!
-
evet benimde kapattığım kolonilerim oldu ...
yani koloniler değişik bir ortam...
-
her koloninin kısası makbuldür.
-
kısa ve öz =)
tebrikler onur =P
-
onurdan hayat dersleri ;) :p