-
italyancayı ve italyanları severim:)
-
Gittim kayıt oldum 10 tane erkek gördüm.Bir tane mi istanbuldan gelen olmaz...Bunun dışında hoş kızlar var :P
-
ben marmara üniyi görmeye gitmiştim geziyoruz okulu havuz diye bi tabela gördüm dedim vay okul biraz dökülüyo ama havuzu varmış görmeye gidiyim dedim gittim ki ne göriyim boş bi süs havuzu ya insan süs havuzuna tabela koyar mı espritüel bi okul=P ama sonuçta eğitimi önemli olan bunlar işin şakası marmara iyidir=)
-
Haydarpaşa'ya gitmişindir sen.Göztepe kampüsünde sırf bina var.Bir de çekecekler şimdi köşeye."Uzun saç , sakal , necisin arkadaşım sen ?" vesaire.Çekiyorlarmış öyle , oraya giden arkadaşlar söyledi.Tam yerine düştüm , cuk oturdu yihu.
-
ya delirtmeyin adamı marmarayı kazanmış bir de beğenmiyo ya..allahım çıldırıcam heralde ben napıyım istanbul gibi bi yerden kalk sen çankkaleye köye okumaya git..espiri gibi..ya istanbuldasınız şükrediceğinize beğenmiyosunuz ya siz çıldırdınız ya da ben abartıyorum...
-
gittiğim yeri biliyorum ve göztepe kampüsüydü iktisadi idari bilimler binasına giden yolda çalılıkların arasında bi havuzdu-süs havuz-tabelası var nası görmedin=P ya nası çekiyomuşlar öyle köşeye alla alla karışamaz kimse sessiz kalmamak lazım böyle şeylere olaya bak ya(ben tercihlerime olmaz umarım dediğim marmarayla yeditepeyi yazmıştım marmara kılpayı gitmiş yeditepeye kaldım=))ama oturduğum yerden atıp tutmuyim ben kolay gelsin ne diyelim..
-
Sakarya üniversitesi gibisi yok.. Bilişim klübü bile "Rock Günleri" düzenliyor.. Gerisini siz düşünün artık..Tek eksiği gece 12'den sonra hayat olmaması.. 12'den sonra heryer kapanıyor ve mecburen gençlik kendini dışarıda buluyor. Yurtlara giremiyorsun o saatte ve mecburen evi olan bir arkadaşını arıyorsun.. Ya da otele 60YTL veriyorsun onlar seni içeri alıyorlar. He bir de o saatte Sapanca'ya araba bulabilirsen çok şanslısın..
-
resim okuyacak bir akrabağam bu sene orada ilgilenirsin artık:)
-
Gitmiyorum ki.. Sınavlara gidiyorum yeter bana..
-
kuzenin biri ankara tıpı kazandı diğerinide 2sne sonra türkiye derecelernde görebilirsnz ben istisnaym sınıfı geçersem össye girme şansım olabilir tabi
buarada marmarayı kazanıp beğenmiyende wrsa yuh artık ya ne diim