-
adana'lı garajcılar buluşması yapsak nasıl olur çok sıkılıyorum ben :)
pikniğe de gidebiliriz bir ara leman dergisi öyle birşey yapmıştı
-
olur uyar bana gelırız takılırız ama sıcaklar hala devam edıyor soyle ekım gıbı bulussak pıck up 'a gıtsek:) ya da ne bıleyım en ıyısı real kımse kımseyı sıkmaz hem:PP harbı olabılır syarar benımde çü den bı kac arkadasım var en az 5 kısı ıle gelırım:=)
-
tamam bak seni unutmuyorum abi benim kafamda piknik var ya şöyle leman ın ki gibi yemişim pickup her zaman ordayız zaten değişiklik olur piknik güzel olur ya leman'a özeniyorum işte fantezim var benim :)
-
bekçim destek ver bize ya biz adanada kuruduk el atın bize reklam yapın ya ya da reklam yapabilirsiniz deyin sizden izinsiz olmaz :)
-
buluşma gerçekleşecek nerdesiniz adanalılar :)) topik tekrar açıldı canım bekçim benim :)
-
nerde bulusalım en ıyısı bız senle bulusup yemege gıdelım kımse tınlamıyor:P
-
yok abi bir iki hafta kalsı ya olmadı ben adanalı garajcılara mesaj atmaya başlayacam o da olmazsa başbaşa erkek erkeğe ıslatırız etrafı ah ulan garaj diye :)
-
Valla şuan adanadayım umduğumdan çok daha güzel bir yer çıktı. Özelliklede Üniversitenin kampüsü cennetten çıkma bir yer. Hayvani büyük ve çok güzel...
Etrafı şöyle bir sezdim garip bakışlar üzerimdeydi ama rahatlık yinede güzel. Uzun saçı çok dert ediyor galiba sizin hemşerileriniz. Ekim gibi okullar toparlanınca güzel bi buluşma düzenleyelim.
7 Ekim nasıl olur ^_^ ???
DaRKNeSS
-
abi daha diğer adana var yakında tanışırsın da o zaman sevecekmisin sen
üç kişiyle olmaz zaman geçsin topic üstte kalsın bakın kaç kişi var
ayrıca kiralık ev arıyorsan babam müteahhit ona göre bak be komisyon alıyorum :)
rocker
syarar
system666 :))
zaman abi zaman birikelim biraz :)
-
bende varım ama gelemeyebilrim gidecem çünkü okul başlıyor ama iyi olurdu bulşma neyse ben burdan takip ederim gelebilrsem gelirim artık:)