-
Agbi ne pikniği boşver yaaa gidelim ortamları gösterin biraz bize adanada el memleketindeyim hiç bi yeri bilmiyorum iki bira çakalım kendimize gelelim ^_^
DaRKNeSS
-
tamam beyler bir iki hafta içinde start alıyoruz hadi hayırlısı ıslatacağız ortalığı peki nerde olsun nerde içeceğiz herkes erkek mi ona göre yani ne bileyim
-
hı-ı ben erkek değilim =) ben de uyarsa mekan-zaman vs... gelirim tabii... ama akşam olmasın beah =/ piknik de olmasın... real de olmasın...pick up da olmasın... (ooo gelme diceksiniz en son bana sanırım...)
-
yani alden artık biz zaten karar verdik sana detaylı anlatırım artık bir ara beni cepten istersen uzun zaman oldu ftp ye de kaydolmadın çok ayıp 7 ekimde baraja gidiyoruz pikniğe belli oldu...
-
ayrıca katılımcı olmayı düşünen bayanlar çekinmesin bizler yabani değiliz bir bayan bile gelse masmavishde gelecek ona göre yani tek olmazsınız korkmayın :)))
-
Gençler bende Tekirdağdan Tekirdağ Rakısı getirecem sizlere coşacaaaz ^_^
Canlı müzik babında gitar vs getiren olursa kral olur şayet bizim buralardan taşımamız güç olacak...
DaRKNeSS
-
hadi bayanlar yaa... yok mu garaj da adanalı bi bayan ? =P
-
valla ne güzel özendim istanbul buluşması yalan oldu adanaya mı gitsem ne eheh=P
-
evet 1. geleneksel adana buluşması 7 ekimde herkesi bekliyoruz :))
-
ben nigdedeyim ama gelebilir miyim?