Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çok Yazık....

• syarar • 31 Ekim 2006 14:31 • #581483
    Mesaj-1
    kardeş benden sana bi tavsiye bu fotoyu hemen değiştir bence yoksa ta..ak konusu olursun millete

Cevap-- Niye Ki(Ben)
    Mesaj-2
    hocam fazla sexi olmuş byle kız tavlanmaz ki bak ben şuan bu siteden bidünya kız tavladım yarısıylada yattım ama ilk başta aşk ve sevgiden bahsettim yani senin gibi direk amacını belli eden bi foto koysaydım olmazdı bak seni eleştirmek anlamında yazmıyorum bunları yanılış anlama maksat erkek dayanışması daha fazla kız daha fazla sex:)) sana kolay gelsin hocam eyvallah

yazık insanlar ne durumda çok yazık...
    (dejenereleri ben düzelttim)
    garmesle geldi çok kötü etkilendim paylaşmak istedim..
    Kızlar Dikkatli Olun hş müstahak derim böylesine ama olsun...
  • Single_FACTOR • 31 Ekim 2006 14:43 • #581484
    Arkadaşım bu tip mesajları yönetime şikayet etmek varken, özel bu tip sorunları burada paylaşman hiç doğru değil.
  • gokcen • 31 Ekim 2006 14:43 • #581485
    :DDDyarısıyla yatmış mı:)alem adamsınız yahu
  • syarar • 31 Ekim 2006 14:45 • #581486
    şikayet ettim. zaten de aramızda böyle insanlar var bilmenizi istedim sadece ben artık garaj ortamına güvenmemeye başlıyorum eski kalitesini yitirdi gerçekten.. ama kabullenmek de zor bunu..
    ayrıca bu insanla özel bir muhabbetim olamaz benim...
  • Single_FACTOR • 31 Ekim 2006 14:51 • #581487
    Bu tip insanların olduğunu zaten herkez biliyor ve farkında, bilmem kaçbin üyenin Kendilerine gelen küfürleri, hoşlanmadığı mesajları buraya yazması senin yaptığın gibi anlamlı olurmuydu?
  • syarar • 31 Ekim 2006 14:53 • #581488
    ben yazdım diğerleri beni ilgilendirmez...mesajda özel bir nitelik olsa emin ol paylaşmazdım ama sorumluluk hissettim... ki hala hissediyorum.. belki de biraz kıskançlık (da simdi siz onu da yalnıs anlarsınız)
  • Single_FACTOR • 31 Ekim 2006 14:54 • #581489
    kesinlikle kıskaçlıktır o ;)
  • syarar • 31 Ekim 2006 14:57 • #581490
    da ben o kızlarla olmak istesem bunun yolunu biliyorum bir sürü iste var da ne biliym kaldıramıyorum işte..acımak da denilebilir da biz kıskançlıkta karar kıldıysak sorun yok :)

ayrıca ben böyle tiplerin atımlası taraftarıyım bu uygulamayı en iyi fotoğrafya (adana)yapıyor tipini beğenmediği adama üye olmadan giremezsiniz diyor burada da böyle bir uygulama olabilir. hoş bence burası paralı olmalı ama neyse..
  • -maJestY- • 31 Ekim 2006 20:46 • #581494
    hocam fazla sexi olmuş byle kız tavlanmaz ki bak ben şuan bu siteden bidünya kız tavladım yarısıylada yattım

helal olsun , izindeyiz...asd

ne adamlar var ya (:
  • infest • 31 Ekim 2006 20:59 • #581495
    komedi ya :)