Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çok Yazık....

• cthulhu88 • 31 Ekim 2006 21:09 • #581496
    Yarıldım lan :D Nesi komik diyeceksiniz bilmiyorum maa çok komik :D
  • Mumya_Bebek • 31 Ekim 2006 22:30 • #581500
    yalan söylüyo bence:P
  • memoscream • 31 Ekim 2006 22:35 • #581501
    hocam değişik bir çalışma olmuş :) adam kız tavlamaktan başka birşey düşünmüyor GaRaJ' da herhalde :) üyenin ismini merak ettim ama sormayayım :)
  • niyeee • 31 Ekim 2006 22:37 • #581503
    adam hazır yatmısken müzikten anlayan biriyle yatıyim diye düşünüyor heralde..
  • nazmiyyeaah • 31 Ekim 2006 22:38 • #581504
    vay bee böyle er kişiler de varmış demek...

single faktör bey, isim vermeksizin neden böyle diyaloglar ibretlik olsun diye afişe edilmesinki.

oh olsun. iyiki yazmış. ama yüzsüz oluyo bu model insanlar. ezik, yüzsüz ve bayağı... suratına tükürsen bile "nıhaha" derler.

bana böyle mesaj gelsin, adıyla sanıyla yayıcam. iyi hatırlattın *syarar* birader :)
  • Aria GalaCtiCa • 31 Ekim 2006 23:00 • #581506
    İlk günlerde bu 'aşk' dolu mesajlardan msnde ben de almıştım (ilk gün mail adresim görünmesin kısımını tıklamamıştım da) belki aynı elemandır. Cinsiyetimi sorana kadar da deli etti beni yok beni çok sıcak bulmuşmuş, yok daha önce kimseye bu kadar ısınmamışmış(10 dakikada ısınmış bana) çok basit ve bilindik numaralar işte..., İyice ısrar edince de tepem attı ve açıkladım: hermafrodit. Sonra da profilime de yazdım bunu.
    Şimdi bakıyorum da adamı terslediğime ve küfür ettiğime de çok pişman oldum, keşke kız olduğumu söyleyip bir yerde randevu verip ağzını yüzünü kırsaydım diyorum...
  • beklicem321 • 31 Ekim 2006 23:24 • #581507
    Ben neden eş-dost listesi olayına girdim sanıyorsun :P
    Millet kafayı kızlarla bozmuş.. Boş iş bunlar.. yine söylüyorum garajda aşk olayıda olmaz başka birşeyde.. ama adam bir yolunu bulup yine yapıyor yapacaığını.. ee bu durumda da kızlarımıza seslenip "kanmayınız" demekten başka çarem de yok.. ee arada bilerek kananlarda oluyordur herhalde :P
    neyse kıssadan hisse... siz siz olun tanımadığınız(!) insanlara isminizi dahi söylemeyin..
    profilime bakıp hala beni kız sananlar var burdan sesleneyim bari.. erkeğim ve mutluyum[(!)en azından çalışıyorum] :'(
    kalın sağlıcakla...
  • Single_FACTOR • 1 Kasım 2006 10:48 • #581510
    single faktör bey, isim vermeksizin neden böyle diyaloglar ibretlik olsun diye afişe edilmesinki.

Şu sitede aklı başında kaç tane adam var, geri kalanları ya da sadece bana gelen alakasız mesajları afişe etmeye kalksak sitenin şekli bayağı bir değişir.
  • syarar • 1 Kasım 2006 12:42 • #581512
    abi sen etmezsen ben etmezsen o etmezse şu etmezse onlar etmezse .)) kim edicek.. bu sitenin ahalisi biz değilmiyiz allah aşkına senin bu forumlarda kaç yüz mesajın var kimbilir yani burası zaten biziz...
  • syarar • 1 Kasım 2006 12:50 • #581513
    :) sağolasın isim verecektim de hem tepki toplarım amaçtan sapar dedim hem de mesaj silinebilir diye yapmadım.. dediğin gibi bana kalsa bunları kara listeye alırım ama neyse...