Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

BU Da ne?

  • marklanegan • 21 Kasım 2006 18:01 • #582097
    http://www.garaj.org/ilan/167803/garaj-da-cinsellik-icin.htm

    nesi var? güzel bir konuymuş(tabi koloniyi porno sitesi niyetinden kullanmayacaklarsa). ben "cinsel tercihi yüzünden taşlananlar" adında bir koloni kurmak isterdim mesela. ama memleketimizde uzun saçlı erkeğe bile "i.ne" sıfatı yakıştırıldığı için, bu tür eylemler birer hayale dönüşüyor(sanki böyle bir koloni kurmak için i.ne olmak lazım). cinsellik güzel bir konu. daha bir çocuğun nasıl dünyaya geldiğini kavrayamamış insanlar mevcut ülkemizde. asıl komik olanı, bu insanların benden-senden büyük olması. zaten "zaman armutları olgunlaştırır" diye boşuna dememişler.

    hele bu başlık altında bulunan "garaj müzik birimidir" ve "abazaları yakalım" düşünce temalı yazılara gülüyorum. birimiz abazalıkla cinselliği ayırt edebilmiş onu tebrik ediyorum. koloniler sanki müzikle iç içe konulardan seçiliyormuş gibi, bu koloniyi kuranı taşlama kampanyası başlatmak niyetindesiniz. başka? tecavüz maduru küçük kızları taşlıyarak öldürüyor bazılarınız gibi geri kafalılar.

    konu ne? cinsellik. tamam kesin abazadır açan. cinsellik hayatın içinden bir konudur. müzik gibi. insanları bilgilendirecekse bu koloni, komiserinin sırtını sıvazlamak gerek. yukarda da belirtiğim gibi "daha bir çocuğun nasıl dünyaya geldiğini bilmeyen insanlar mevcut ülkemizde". haydar dümen'in gazetedeki köşesine gözünüz takıldıysa bilirsiniz. "erkek arkadaşımın elini tuttum, hamile kalır mıyım?" diyor bir kız. "3 tane çocuk doğurdum, bekaretimi kaybetmiş miyimdir?" diye soruyor bir ev kadını.

    dahası, 100 tane çocuk yapıyor ama cinsel ilişki sonucu hamile kalındığını kavrayamıyor bazıları. cinselliği abazalık olarak görüyor, ergenlik döneminde kulaktan dolma bilgilerle geziyor, sanki kendi hiç bu konuları düşünmemiş gibi başkalarına taş atıyor. bekçinin destek olması lazım böyle konularda yapılan çalışmalara.