Türkiye deki rock gruplarının ileriyi düşünmemesinin bir nedeni de reklam olmaması aslında.Adamlar hayalini bile kuramıyorlar ki.Diyemiyorlar ' dünyada tanıtalım kendimizi' diye.Biliyorlar çünkü Türkiye de değer verilmiyor çünkü.Reklam yok.Tanıtım yok.
Ama çilekeş konusunda arkadaşlara büyük oranda katılıyorum.
Ne dersen de müziği geç sözler arabesk kokuyor be abi.Yapmayın bunu.Savunmak istiyorsanız yeni çıkan ve ciddi hedefleri olan yetenekli elemanları olan ne biliym gitaristi gitarist gibi olan baterisssti baterist gibi olan bassçısı harbi bassçı olan vokali gerektiğinde ağlatan gerektiğinde insana ciddi yaşam dersleri veren grupları savunun.
Ne kadar az olsalar da bulun bunları.Savunun bir şekilde.Yok da demeyin arkadaşlar var.Çok azlar tabi ama var sonuçta.
Ama onu dışında gelip de lütfen bana çilekeş i savunmayın.Bateriste ve bassçıya fazla lafım yok yine fena değiller.Ama power akor elektrogitardaki en basit olaydır abi.Bir grubun gitaristi power akordan başka hiçbirşey bilmiyorsa olay orda biter fazla söze gerek yok.
Son olarak o vokal insana hiçbirşey öğretmez.Karakteri zayıf birçok insanı intihara bile sürükler.
Çıkıp 'herşey simsiyah,hiçbirşey yetmiyor,herkes yalan herkes sahtekar' gibi aynı sözlerden 10 tane şarkı yazıp çıkıp sahnede böğürmekle adam olunmuyor.
Ayrıca herkes yalan da sen ne kadar doğrusun ki abi?