Yorumlar

  • Anket En iyi Novembre albümü ?

    kesinlikle materia.
    Üye
    dave_mustaine_
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Gece grubunun en sevdiğiniz şarkısı??

    gece ne ya :D türk gruplara destek ama önce kalite dimi yaa


    Adı night olsaydı severdik değil mi?...
    Üye
    sunmoon_13
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    Mabus666
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Beyonce mi Shakira mı?

    arkadaşlar beyonce nin açıklaması var: Beyonceden İtİraf: Shakira benden iyi
    Popun en cazibeli iki kadını olan Beyonce ve Shakiranın birlikte dans ettiği Beautiful Liar ın klibinin yayınlanmasının ardından yıldızların hayranları arasında savaş çıktı.

    İngiliz gazeteler en güzel kim oylaması yaparken Beyonce, Kolombiyalı Shakiranın kusursuz olduğunu açıklıyor. Onun için bir şarkı yazdım diyen Beyonce, Kimse onun gibi şarkı söyleyemiyor. Hem sesi, hem kalçaları hem de dansı eşsiz yorumunu yaptı. Beyonce, Eskiden kalça sallıyordum. Şimdi Shakiranın göbek dansını yapıyorum dedi.

    bu yazı 30 nisan 2007tarihinde star gazetesindendir.
    Üye
    crn_s
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    kyakuz
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket hayko cepkin hakkında ne düşünüyorsunuz?

    işte bu adama tapıyorum hayko cepkin gibisi yok :)
    Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Sizce Hayko Cepkin ve Müzik ??

    adam resmen yetenek bilmiyorum siz ne kadar anlarsınız yaratıcılıktan ama buraya oy verenlerin çoğu anlamıyo anlaşılan !!! garip olan şu ki yorumlarla oylar hiç birbirini tutmuyo /bu ne perhiz bu ne lahana turşusu/rezillik diz boyu/haykoya uzanan diller kopsun/öfke sinir/!!!!! bol bol ünlem
    Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Evanescence haykoyu ön grup olarak istememesi?

    hayko rezilliğin sınırlarında dolaşıyo bence..bu kadar da yeter..yüxexes'te diyo ki evanescence şebnem ferah çarpması..şebnem ferah'ın sesi tamam güsel olabilir ama amy lee kadar aslaa değ
    il..burda zırvalamış resmen..!!!!!
    26 Haziran 2007 Salı | Yazan: mathilda_k

    de get !!!
    Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Evanescence haykoyu ön grup olarak istememesi?

    ayy ne kadar önyargılı insanlarsınız yahu bi durun;( tutturmuşsunuz bir hayko özentidir hayko şişirilmiş bi adamdır hayko hak etmediği yerdedir hayko öyledir böyledir arkadaşlar olayı zaten hepimiz biliyoruz hayko cepkin denilen yüce şahsiyetin (benim için hayat=hayko şarkıları) böyle yurtdışında büyük gruplarla konserlere çıkmak, adını her bi yana duyurup reklam yapmak gibi amaçları yok adamın tek amacı müziğini duyurmak iyi müzik yapmak beynindekileri seyirciyle paylaşmak seyirciyle etkileşmek bunun için de ihtiyacı olan bağlamı bulmak kolay değil yani gerçekten onun da söylediği gibi eva için hazırlanan sahne çok iyi alt yapı güzel yani adamın müziğini geniş geniş rahat rahat yapmak istemesi çok doğal adamlar gelmiş burda bu tarihte bu grubun altında çıkar mısınız demişler adam da eyvallah demiş eva ya bayıldığı için ya da grubun altında çıkmaktan gurur duyacağı için falan değil ki ben haykonun eva dan hoşlandığını hiç sanmıyorum sonuçta adam çalışmalara girişmiş heves yapmış yani o konser alanını her zaman bulmak imkansız sonra nolmuş amy denen hatun yan çizmiş haliyle hayko da sinirlenmiş yani makina da da o kadın ukalalık yapınca adam böyle böyle diye açıklamış (ki zaten o kadının hala yaşadığını sanmıyorum binlerce hayko fun telefonları kilitlemiş ) kullandığı tırsmak kelimesi abartı olabilir fakat orda bizi istememiş çünkü o hafif müzik yapıyomuş deseydi de kulp bulacaktınız bu sefer de sanki sen çok sert müzik yapıyosun diycektiniz adama helal olsun bence türkiye deki kaliteli müziği yapan sayılı adamlardan bi demir abi bi pentagram bi hayko abi bi ogün abi bayanlarda şebnem özlem gerisi yalan yani eskileri saymassak haykonun o kadına yabancı grubun tırsması deyimi de bunu anlatıyodu türkiyede böyle iyi müzik yapan üçbeş adamdan biri türkiyedeki en sert müziği yapan ki evadan daha sert ve daha dinlenebilir bi adam böyle bi haksızlığa uğruyosa ve sen hala eva seni beğenmemiş diyosan yazık siz de hala burda insanların emeğini hiçe sayıp hayko müzik yapmaz diyosanız size de yazık!! ;( /hiddet/şiddet/sinir/öfke/!!!
    Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Fender telecaster mi Ibanez K-7 mi ? ? ?

    tamamen farklı gitarlar...sert tonlarda ibanez daha iyi tabii ki.telecaster rock,blues,jazz ve alternative için ideal...
    Üye
    hybrid427
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    opium666
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket "Thrash Metal" grubu olarak hangisi en büyük?

    Büyük derken en çok hayranı olan ve en çok bütçesi olan ise Metallica'dır herhalde böyle birşeye dair fikir de sorulmaz zaten rakamlar konuşur. Ama thrash metal'i zamandan bağımsız olarak kim yapmıştır denirse Megadeth çok kaliteli thrash parçaları yaptı. Bunların arasında Megadeth.
    Üye
    kgk
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    kare-te
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    kare-te
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Üye
    kare-te
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Grup Seksendört'ün en sevdiğiniz şarkısı ?

    heh bu bizim bildiğimiz cezayla hande yener değil de mi
    Üye
    karşıtgörüş
    Tarih
    8 Ağustos 2008
  • Anket Dream Theater dendiğinde akla gelen nedir ?

    hiç sevmem aklıma hep kötü şeyler gelir istediği kadar teknik olsun eğlendirmiyor hüzünlendirmiyor ya da ben tuhafım.
    Üye
    kare-te
    Tarih
    8 Ağustos 2008

Anket

Smtcn sorar:
En iyi vokal hangisi?
  • Freddie Mercury (Queen)
  • Ozzy Osbourne (Black Sabbath)
  • Bruce Dickinson (Iron Maiden)
  • Axl Rose (Guns N' Roses)
  • Klaus Meine (Scorpions)
  • Steven Tyler (Aerosmith)
  • Ian Gillan (Deep Purple)
  • Paul Stanley (Kiss)
//www.garaj.org