Yorumlar

  • Üye
    omrckr
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket Sonisphere'a performansıyla damgasını vuracak grup sizce hangisi?

    herkes metallica ya söverde niye herşeyde 1 numara bu grup anlamıyorum :) madem sevilmiyo bu grup niye herşeyde birinci :)
    Üye
    omrckr
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket Led Zeppelin'in en sevdiğiniz şarkısı ?

    Since I've Been Loving You en güzeli bence
    Üye
    omrckr
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket En iyi baterist kim??????????

    Lars'a sövenlere bir bilgi vereyim.Metallica şarkılarının yaklaşık %80 ini Lars ve James birlikte yapmışlardır.İkincisi Metallica grubunun kurucusu Lars'tır.Gruba adını verende Lars'tır.Lars Ulrich diye bir insan olmasaydı muhtemelen Metallica adında bir grup olmazdı ve bukadar güzel şarkılar hiç bir insanın aklından bile geçmezdi.Dünyada hiç bir grup metallica gibi müzik yapamamış.Bu müziktede Lars Ulrich in çok çok büyük payı var.Ayrıca iyi bateri çalmak çok hızlı twin atmakla aksak ritim atmaklada olmuyor.Lars'ın güzel bateri ritimleri şarkıya uyumuyla ilgili değerlendirmeye ait bir yarışmada ilk 5 te yeri var ve sanırım ikinci.ilk beşteki diğer isimlerin hiç biri bu anketteki listede yer almıyor.Onun için Lars Ulrich e nekadar çamur atanlar olursa olsun her yönüyle çok büyük saygı duyulması gereken bir insan.
    Üye
    omrckr
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Parça Cem Özkan - Dön Bana

    arkadaşlar bass tablarını bilen biri yazabilir mi lütfen?
    Üye
    -byz-
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket Manowar mı Metallica mı'

    cevabını bildiğiniz anketleri yapmayın be bu nası bi ego tatmin etmedir !
    Üye
    cob_ozer
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket Depeche Mode mu, The Cure mu?

    The Cure-Disintegration ,Pornography gibi başyapıtları olan bir grup varken diğer grupların hatta beatles , led zeppelin gibi güyya kült olmuş grupların bile söylenmesi bana anlamsız geliyor.
    Üye
    Babble
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket Depeche Mode mu, The Cure mu?

    Yok gayet mantıklı bir anket.Hangi grup bulunduğu kulvarın hakkını veriyor gibi algılayın olur. Müslüm Gürses ile The Cure de karşılaştırılabilirdi.
    Üye
    Babble
    Tarih
    10 Temmuz 2010
  • Anket En iyi Cranberries şarkısı?

    kitlenmek değil o, zombie'den başka cranberries şarkısı bilmiyorlar çünkü garaj.org'un anketlerde oy kullanan büyük çoğunluğu dar görüşlü metallica fanlarından oluşuyor. Metallicanın tüm şarkılarını biliyorlar, megadeth'ten sadece symphony of destruction'ı biliyorlar, cranberries'ten de sadece zombie'yi biliyorlar ve onlara sorarsan dünyanın en iyi bateristi lars ulrich, en zor solosu one'daki solo, en iyi vokal james hetfield. çok komikler.
    9 Temmuz 2010 Cuma | Yazan: johnnydash

    Ouv, tabii ki. Bravo. Aferin, aşmışsın. Geniş görüşlü metalika fanı olmayan yiğidim benim.
    Üye
    sydr94
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket En iyi albüm?

    death magnetic pop albümüdür :D


    death magnetic pop falan değil gerizekalı yaratık.dinlemeden yorum yapma.popmuş da bilmem ne.
    all nigtmare long endgamedeki bütün şarkıları 100'e katlar
    Üye
    Slash_Axl
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket "İşte rock vokali budur!" dediğiniz kişi içlerinden hangisi ?

    Dream Theater benim en sevdiğim 3 gruptan biridir ama bence James Labrie'nin vokali o kadar iyi değil.


    düşündümde bu labrie bence çok kötü.yani bazı şarkılarda idare eder ama çoğu şarkının içine etmiş.
    introyu dinliyorum bu adam bi giriyo hay senin sesine dediğim çok oluyor.petrucci ve mike olmasa dream theater bence hiçtir.en zayıf halka labrie.slow şarkılarda sesi güzel ama sert şarkılarda hiç olmuyo.mesela home en sevdiğim şarkılardan .introsu harika bu adam bi giriyo shiiiiiiiiine diye kulağım s.kiliyo yani
    Üye
    Slash_Axl
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket rock gitar ve virtüözite?

    yazık o kadar buyuk bır ezıklık kı bu, nasıl anket olurda ıcınde metallıca elemanı olmaz dıye ıcın ıcın uzulmusler.kırk yazmıslar:) virtüozite demısler keske sozlukten baksaydınız anlamına sonra kırk eyazsaydınız? kotu bıseymı ? ya da yenılecek bırseymı dıye soruyorsan? ıyı bırsey ıyı ....:)


    espri yaptın galiba ama maalesef gülemicem.

    emin ol kirk hammet burdakilerin çoğundan daha iyi.bence hepsinde iyi teknik açıdan.gelip de bana marty friedman demeyin bence kirk bundan daha iyi.en iyisi değil ama bunlardan iyi.zaten anket şaka gibi ne jimi hendrix var ne jimmy Page daha saymadığım niceleri petrucci,slash ....
    Üye
    Slash_Axl
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket hangisi gelsin seneye?

    wolfmother derim
    Üye
    Slash_Axl
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Üye
    kirk_hammet92
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket Hande'nin son albümünde hangi şarkı en iyisi ?

    bu soru tuhaf kaçmışmamış mı biraz?
    Üye
    kirk_hammet92
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket Heretic Soul dinleyerden misin?

    Ne yazıkki henüz bir torpilimiz yok:) keşke olsa da biraz daha gezsek :)
    Sitemizdeki albüm kritiklerine bakarak tarafsız yorumları görebilirsin
    Üye
    hereticsoul1
    Tarih
    9 Temmuz 2010
  • Anket Sizce Mike Shinoda hangi tarzda iyi ?

    linkin park hayatımı değiştiren beni müziğe yönelten bi grup.tabi herşeyin başı chester :D çok özel bi sese sahip..gerek sert,gerek duygusal.. gerçekten bi çok şekle sokabiliyor sesini.Yapımcısının "chester in sesinin içinde 2-3 ses daha var ve bence bu dünyadaki en ilginç şey" demesiyle de bayağı bi şaşırmıştım..herneyse,sonuç olarak LP yi LP yapan Chester Bennington.
    Üye
    excitingmusic
    Tarih
    9 Temmuz 2010

Anket

Corpse Grinder sorar:
Death/Grind'la ilgilenenler sorum size... Hangisi?
  • Cannibal Corpse
  • Cenotaph
  • Dying Fetus
  • Beheaded
  • Avulsed
  • Entombed
  • Nile
//www.garaj.org