Yorumlar

  • Makale Hotel California

    cok etkıleyıcı...duyguların en güzel anlatılış şeklı,şarkı yapılması...
    Üye
    jimpam
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Hangi solo ??

    raining blood diyen var yaa...
    Üye
    CromienBand
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Evanescence mi, Within tempatation mu?

    bu anketi açıyorum yine bu anket çıkıyor
    Üye
    portugese
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Teoman'ın 'İnsanlık Halleri' albümünden en çok hangi şarkıyı beğendiniz?

    sana ne?sevmek zorunda mıyım?
    3 Ağustos 2009 Pazartesi | Yazan: portugese


    Sevmek zorunda değilsin ama karalamak zorunda da değilsin
    Üye
    Darkwizard
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Ankara'nın en iyi stüdyosu?

    çsm.
    stüdyo sadece ekipmanlar değl, onların nasıl sunulduğudur da.

    tama'lı olmasın pearl'lü olsun ama insan olsun insan!
    11 Ekim 2006 Çarşamba | Yazan: beyaz_yalanlar

    haklısın...deep o konuda kendini aşmış bir stüdyo.amfilerden tam verim alınamasada davulu gayet iy.Güler yüz,muhabbet kısaca bana en samimi gelen stüdyo:)tınıyı da öneririm
    Üye
    Carsi Arin
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Üye
    Berkanz
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Bi ara Ajdar vardı hatırlıyor musunuz?

    maalesef bende hatırlıyorum:(:(:(...unutmak için elimden geleni yaptım ama..telkinlere gittim terapilere katıldım..yani bir büyücüye gitmediğim kaldı çikita muz içine muska yazdıracam sonunda.olmadı da olmadı unutulmuyor arkadaş...ilkokuldaki çocukluk aşkımı bile unuttum ajdarı unutamadım...allah belamı versin.
    Üye
    Mantheial
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Bi ara Ajdar vardı hatırlıyor musunuz?

    çok özledim.. bu sanatçının ortalıktan kaybolmuş olması bana toplumumuzun bu gibi değerli ve esas sanatçı profili taşıyan insanları hakettiği konuma getiremiyor olduğu sorunsalını hatırladıp duruyor.. evet nerde ki ? nerde bu duayen kişi ? değerini ve sanatını anlayabilecek toplumlara karışma yolunda mı ? yoksa yeni ütopyalar yaratıp onu dünya realitesine taşıma çabasında mı ? ..
    ne olursa olsun azınlık da olsak biz seni sevenler, sanatını anlayabilmiş kişiler, yanında olucaz. hayır hayır yanında olup gölgen olmak istemeyiz. arkanda olucaz ajdar! yolun açık olsun.
    Üye
    missofdenial
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Parça Sonata Arctica - Shy

    gecenin bir yarısı dost bir şiirin ruhunun bam tellerinde gezinmesi gibi..

    enfes.
    Üye
    missofdenial
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket 70 lerin en iyi progressive rock grubu?

    "yes" hiç oy almamış ama iyiydi hani
    king crimson da öyle çok değerli
    Üye
    nickimason
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Anket Hangisi?

    Bir müzisyene şundan iyidir şundan kötüdür denmez,denemez.Metin de,Demir de zamanında oturup 12 saat teknik çalışmış adamlar.Ama Metin,çok kasmadan,içindekileri en basit şekilde anlatabileceği soloları,Demir daha teknik sololaru seviyor.Metin Türkcan'a onu çalamaz bunu çalamaz diyenler izlesin bakalım konserleri Secret Missile çalan,Powerstage'e Rotten Dogs'a orijinalinde öyle olmadığı halde o soloları yazıp konserde çalan kim !?!? Ayrıca Popçular Dışarı albümüne baktıysanız eğer,canlı performansta Metin Türkcan'ın daha çok zevk verdiğini söylememde bi sakınca yok sanırım.Önceki mesajlarda yazılmış da ben söyliyeyim pentatonik bi teknik değil,gamdır.Ayrıca denmiş ki tappingsiz,bendsiz solo atsın.Bunlar zaten solo teknikleridir bunları soloda kullanmazsa ne yapacak !? Ayrıca yazılmış ki hızla,teknikle iyi gitarist olunmaz.Ya neyle oluncak,o zaman ben günümün minimum 3-4 saatini gitara vermeyeyim.Tekniğin olmazsa kafandakileri nasıl yansıtacaksın gitar aracılığıyla dışarıya.Petrucci,Satriani ve benzeri adamlar inanılmaz teknik çalar ama hızlı sololarında bile ağatırlar ve özellikle Petrucci sololarında alternate picking yaptığı zamanlar(ki çoğunlukla böyledir) pentatonik gamı kullanır genellikle.Dolayısıyla Metin'e de Demir'e de şunu çalın şunu yapın deseniz,ikisi de şak diye yapar onu.Gitaristleri tarzlarına göre değerlendiriyosunuz burda ki zevkle ve renkler tartışılmaz bilirsiniz :) Müzikte az nota ya da çok nota olması bişey ifade etmiyo.Önemli olan bişeyler anlatabilmek ve ikisi de bunu yapabiliyo bu da iyi müzisyen olduklarını gösterir.Kimseyi kişiliğine göre de değerlendirmeyelim lütfen müzisyen yönüyle ilgili bi ankette.
    Üye
    Metehan_
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Üye
    Zalimus
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Üye
    basgitarsever
    Tarih
    6 Ağustos 2009
  • Parça Guns N Roses - Don't Cry (Türkçe Çeviri)

    emeğine sağlık dostummm
    Üye
    metalian_61
    Tarih
    6 Ağustos 2009

Anket

Cosmict sorar:
SpaceDub denilen bir müzik tarzı duydunuz mu? Kayıt seanslarına katılmak ister misiniz
  • evet, hemen!
  • hayır, never...
//www.garaj.org