Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İSTANBUL BRONX 1. Gün> La Fanfare En Pétard ve Williams Richart Cardoso

22 Eylül 2012 Cumartesi 00:30
İSTANBUL BRONX AÇILIYOR!

1.Gün / 21 Eylül Cuma Programı

La Fanfare En Pétard (Fransa)
Williams Richard Cardoso Project
Resident Dj : Msc Bx

Kapı açılış saati: 21.30
Konser Başlangıç Saati: 22:30

İstanbul'un köklü sahnelerinden İSTANBUL BRONX, yeni sezon açılışını 21-22 Eylül tarihlerini içeren hafta sonu kombine bir etkinlikle gerçekleştirecek.

2 Gün 2 Gece sürecek bu dolu dolu hafta sonu İSTANBUL BRONX sahnesinde hem yurtdışından hem de bizden genç ve dinamik sanatçı ve gruplarımız etkinliklere katılanlara yerinde duramayacakları bir eğlence yaşatacaklar.

Parti tadında konserlerden oluşan programın 21 Eylül Cuma akşamı sahne alacak konuğu Fransa'dan LA FANFARE EN PETARD isimli mucize bir orkestra. Grup Hip Hop, Reggae, Dub ve Electro'yu tamamı ayakta bir performansla gerçekleştiriyor.

Repertuarında kendi özgün bestelere ve herkesin bildiği şarkıların Cover'larına yer veren konuk grup öncesi ise aslen Küba'lı olan fakat sanat ve müzik yaşamını İstanbul'da sürdüren Williams Richart Cardoso 'nun Dj+Perküsyon Setinden oluşan ve bu geceye özel performansı gecenin startını verecek.

Bu geceye katılan ilk 100 kişi ise bir sonraki akşam (22 Eylül Cumartesi) son günlerde yayınladıkları yeni albümleri ile gündemde olan Türkiye'nin sevilen iki grubu 100 DERECE ve JİLET'in sahne alacağı İstanbul Bronx Açılış Etkinliğinin 2. gecesine davetli olarak katılacak.

İSTANBUL BRONX olarak herkesi, yıl boyunca hem Dünya'dan hem de bizden değerli müzisyen ve grupları konsept gecelerde ve çok özel projelerde ağırlayacağımız İSTANBUL'UN en yeni eğlencesine bekliyoruz.

GECE İLE İLGİLİ DİĞER SÜRPRİZLERİMİZ,KATILACAK DİĞER GRUPLAR, HEDİYE VE DAVETİYELER İÇİN BİZİ TWITTER'DAN TAKİP EDİN...!

twitter.com/istanbul_bronx
www.istanbulbronx.com
www.youtube.com/IstanbulBronx


Detaylar:
Tarih : 21 Eylül 2012,Cuma
Kapı Açılış : 21:30 Konser Başlangıç Saati : 23:00
Bilet : 30 TL. Bilgi ve Rezervasyon için : (0531) 384 80 80

Biletler Biletix'te..
http://www.biletix.com/etkinlik/NKP46/ISTANBUL/tr#

Yorumlar

Aynı gece