Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

A & Takımı @ MASK

13 Şubat 2015 Cuma 22:00
A & Takımı yürekleri müzikle atan bir avuç deli dolu insanın bir araya gelip 70'ler & 80'lerin hepimizin beynine kazınmış, Türk filmlerine damga vuran nostaljik şarkılarını yorumlamaya niyetlenmesi ile başladı. Sonuç eğlenceli olsa da gidiş yolu epey zorluydu çünkü bu şarkılar milyonların kalbinde taht kurmuş, artık sadece kendilerini söyleyen sanatçıların değil toplumun şarkıları olmuştu. Kısaca, "Kaybolan Yıllar"dan girip "Ah Kalbim"den çıkmak o kadar da kolay iş değildi.

Bunun farkında olarak yollarına devam eden A & Takımı, sizlerle eğlence dolu saatler paylaşmaya devam ediyor. Üstelik bu aralar kendi şarkılarını da serpiştiriyorlar ufak ufak aralara.

Vokalde enerjisi sahneden taşan Ayda Tangüner, geri vokallerde Ladies & Gentlemen projesinin yetenekli ismi Elif Karacan, Keman, Vokal & Klavye'de on parmağında on marifet Onur Keskin, Elektro Gitarda yeteneği kendinden büyük Efe Atay, Bas Gitar'da genç yaşına rağmen müziğe profesyonel yaklaşımıyla çok yol katetmiş Ertunç Şenel ve Davulda hayatını müziğin ritmine adamış Uğur Serttaş ile dopdolu, dans dolu saatler geçirmeye varsanız, hepinizi bekliyoruz.

Şimdiden hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Yorumlar

Aynı gece