Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kite Showcase: UGR, demirabi, Cem Vegas @ Kite

13 Şubat 2015 Cuma 22:00
Friday // Cuma

►UGR

Ugur Kirbag, djlige 2000 yilinda basladi. The Club 20, Tutti's, Faces, Saklikent,Babylon,Drop, B-Trip ve Smood gibi Türkiye'deki clublarda calan UGR, Anthony Pappa, Joop, Airwave, Parks&Wilson, Taj, Swayzak, Stephan Bodzin, Reset Robot, Alan Fitzpatrick ve Legowelt gibi dunyaca ünlü djler ile birlikte calan dj, setlerinde "Techouse", "Techno", "Minimal" ve "Dub tarzindaki parcalara yer vermektedir. 2008 – 2010 yılları arasında Gürcistan ''Tiflis Club'' ve Köln'de Club Gwölbe de performans sergilemiştir. Türkiye'de ve Yurtdışındaki labellardan çeşitli ep ler yayınlamış ve complation'lara parça vermiştir.

soundcloud.com/ugr

►Demirabi
(Kite/28BLACK.fm/TR)

Demir UYANIK DJ'liğe uzun yillar dinleyici olarak arşivlediği müziği, 2010 yılında kendi organize ettiği partilerde çalarak başladı. Kite (Bülten Sk.), IF Performance Hall, Sail Loft (Bodrum, Gündoğan) ve bir çok ev partisinde çaldı. Ankara'da salı geceleri Dsknnct ile b2b setleri oldukça ilgi çekti. 2013 Aralık ayından beridir 28BLACK.fm'de her hafta setleri yayınlanan demirabi, setlerinde vocal house, deep house, nu-disco tarzlarına yer veriyor. demirabi Kite'in resident dj'i olduğu süre zarfında A.N.D.Y, Marek Hemmann, Kabus Kerim, Kaan Düzarat, Macit Kimyacı, Discolog, Emre Öğütçü, Can Karabulut ve Dsknnct ile ayni sahneyi paylaşmıştır.

►Cem Vegas

Cem Vegas, müzik kariyerine 2006'da "Grangulez" adlı grupla başladı. Bu grupla Babylon, Peyote, Studio Live gibi mekanlarda performans sergiledikten sonra hem günlük hayatın ve şehrin bir parçası, hem de üretilen her türlü görsel, işitsel malzemenin insanlara ulaştırılmasında aracı olmak isteyen kollektif "ğ"'nin müzik kordinatörü olarak Ankara'da bir çok parti düzenledi. Bu partilerin warm-up'ını yaparak dj'lik hayatına ivmeli bir giriş yapan ve bu ivmeyle Babylon Lounge, Arkaoda gibi mekanlarda sahne alan Vegas, sonrasında Kite tarafından fark edilerek mekanın resident dj'lik konumuna getirildi. Halen de bu görevini devam ettirmektedir.

Entrance Fee // Giriş Ücreti*

20 TL + İçki

Yorumlar

Aynı gece