Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

CAN KAZAZ & GÖRKEM HAN JR (LIVE) & SPACE CAST DJ SET // nublu istanbul

13 Şubat 2015 Cuma 23:00
Can Kazaz

Aralık ayında yayınladığı 'Kesme Bardak' isimli EP'siyle adından başarıyla söz ettiren Can Kazaz nublu istanbul'da.

MC Recep çalışmalarıyla tanınırlığı artan müzisyenin, "Bir Albüm" ve son olarak da "Yollar ve Su" adında iki tane şarkı albümü bulunuyor.

Çalışmalarını ağırlıklı olarak bestecilik üzerine sürdüren, özgür doğaçlama, şarkı yazarlığının yanısıra enstrüman olarak tuşlu çalgılar, gitar, bağlama, mandolin, melodika, perküsyonla ve eline geçen her enstrümanla amatör olarak ilgileneniyor.

Görkem Han Jr.

2013 yılının ilk aylarında Ambient/Downtempo janrı altında Görkem Han tarafından solo bir proje olarak üretimine başlayan Görkem Han Jr. bu proje ile yaklaşık 1 senede hem Türkiye'de, hem de yurt dışında ismini duyurmaya başlamıştır. Bugüne kadar 13 single bir de EP yayınladı.

2014 yazında yayınladığı Ocean adlı tekliği 1 ay gibi kısa bir sürede soundcloud'da 100.000 dinlenmeyi aşarak tüm dünyada bir çok dinleyicinin beğenisini kazandı.

"Synthpop - Synthwave ikilisi Mind Shifter'dan tanıdığımız Orhan Yılmaz, yine Sytnhwave, Synthpop , Indie Dance, Nu Disco New Wave gibi seçkilerden oluşan radyo programı Space Cast ile gecenin kapanışını yapacağı gece 13 Şubat Cuma nublu istanbul'da.




Biletler tixbox.com.tr ve nublu istanbul kapıda / 30 TL
Kapı Açılış: 23:00
Konser Başlangıç: 23:45


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

--MUSIC OF NOW--

Yorumlar

Aynı gece