Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

POPCORN // IF PERFORMANCE HALL

15 Eylül 2012 Cumartesi 22:00
"POPCORN" 15 Eylül Cumartesi IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

Popcorn; 2009 yilinin Temmuz ayında Reha SARIKAYA ve Erkan MANYASLI'nin bir kayıt projesi esnasında tanışmaları üzerine Ankara'da kuruldu. Grup ilk kurulduğunda 6 kişiden oluşmaktaydı. Çeşitli eleman değişiklikleriyle bugünkü halini alan Popcorn'un şu anki 5 kişilik kadrosunda; Vokalde Başak GÜRCAN, elektro gitarda Erkan MANYASLI, bas gitarda Ali Bertan AKIN, davulda Sefer Can ZOR, saksofonda Yunus BOYRAZ bulunmakta. Kurulduğu dönemden bu döneme, Ankara'nin çeşitli eğlence mekanlarında sahne alan Popcorn 80'lerden günümüze popülerlik kazanmış pop/funk/blues parçalari kendilerine özgü bir tarzla düzenleyerek seyircileriyle paylaşıyor.

Popcorn, başarılı sahne performansı ve yüksek enerjisi ile izleyenlerin dikkatini çekmeye ve onları eğlendirmeye devam ediyor. Popcorn, konserlerinde ve programlarında Madcon, Jamiroquai, Moloko, Beatles, Bob Marley, Ray Charles, Queen'den Grease'e, Lady Gaga, Adele, Rihanna, Maroon 5, Flo Rida, James Brown, Kenan Doğulu'ya kadar bir çok ünlü grup ve sanatçının parçalarını farklı bir bakış açısıyla yorumlamaktadır. Kısa sürede yazılı basının ilgisini çekmiş olup Çayyolu Ankara ve Ankara Sosyete gibi dergilerde görünerek, çeşitli gece mekanlarında kaliteli eğlence ve kaliteli müzik arayışındaki seyirciye ulaşmıştır.
Popcorn, Yazılı basın dışında ayrıca TRT'de yayınlanan Dikkat Eğlence Var isimli program sayesinde görsel basında da yer almaktadır.

Grup Elemanları;

Vokal: Başak GÜRCAN
Gitar: Erkan MANYASLI
Bas: Ali Bertan AKIN
Davul: Sefer Can ZOR
Saksofon: Yunus BOYRAZ

Kapı Açılış 20:00
Konser Saati 22:00
Giriş 15 TL+1 Yerli içecek

www.ifperformance.com
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece