Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

ZARDANADAM dePPo'da!

15 Eylül 2012 Cumartesi 20:00
Türk Alternatif Rock Müziğinin "satın alınamayan" grubu, ZARDANADAM 15 Eylül Cumartesi dePPo Performance Park'ta!
Giriş 10TLdir.

Zardanadam 2001 yılında sadece kendi şarkılarını seslendirmek üzere kurulmuş bir rock grubudur. Albümlerini resmi internet sitesinde indirme olanağı sağlayan ve şarkılarını satmayıp doğrudan ve ücretsiz olarak paylaşan grup, müzik piyasasında alternatif bir yol açmış, öncü olmuştur. Bugüne kadar 5 albüm yayınlamış olan grup resmi sitesi ve konserler aracılığıyla şarkılarını müzikseverlerle paylaşmayı sürdürmektedir.
İş hayatından sıkılan bir grup eski arkadaşın keyif projesi olarak 2001 yılında kuruldu. Beşiktaş'ta prova stüdyosunda düzenli çalışmaya başlayan grup, kuruluşundan bugüne dek sadece kendi şarkılarını çaldı. Zardanadam ilk stüdyo kayıtlarını kendi arkadaşlarıyla paylaşmaya başladıkça bilinmeye ve rock müzik programlarının ilgisini çekmeyi başardı. Bu programlara konuk olan grup albümlerini isteyenlerle paylaşabileceğini açıklaması üzerine çok sayıda talep aldı ve rock müzik piyasasının tanınan gruplarından biri haline geldi.
Tamamböceği albümü, Kemancızine okurları tarafından 2002 yılının en iyi self albümü seçildi. Grup 2002 yılında yayınladığı Korsan albümü ile daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı ve ulusal ve uluslararası festivallerde yer almaya başladı.
2003 yılında Ergin Özler ile Süreyya, 2004'te Gökalp Baykal ile Sevgililer Günü single albümlerini yapan Zardanadam 2005 yılında Tibet Ağırtan prodüktörlüğünde Dibini Gör, 2006 yılında Tolga Kaya prodüktörlüğünde Kalbim Yok albümünü 2009'da Deniz Yılmaz süpervizörlüğünde Kafam Seninle Güzel albümünü yayınladı.
Barışarock ve Zeytinli Rock Festivali gibi çeşitli festivallerde yer alan Zardanadam, Türkiye'deki pek çok kentte, üniversite ve lise şenliklerinde sahne almayı sürdürmektedir.

Yorumlar

Aynı gece