Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ghetto’dan Yaza ‘Veda’ Sezona ‘Merhaba’…

15 Eylül 2012 Cumartesi 23:30
21:30 – Kapı açılış
22:00 - Süpermatik DJ Set
23:30 - Bengi (DearHead) DJ Set

20 Eylül'de kapılarını açacak olan Ghetto; bir yandan yeni sezon için gün sayarken bir yandan da geri sayım heyecanını birlikte yaşayalım diyerek Teras'ta yeni sezona merhaba partisi düzenliyor. 15 Eylül akşamı Bengi (Dearhead) DJ Set & Süpermatik DJ Set performansları eşliğinde geçecek olan partide eğlenmeye hazırsanız kaçırmayın deriz! Sonra söylemedi olmasın.

Bengi (DearHead):

2009 yılında Evrim Tüfekçioğlu ve Bengi Ünsal tarafından kurulan DearHead, kendilerine has müzik tarzlarıyla kısa zamanda geniş bir dinleyici kitlesi kazandılar. Özellikle, çaldıkları popüler parçaların house ve tech-house remix'leriyle İstanbul gece hayatına farklı bir tat getirdiler. Birçok festival, özel etkinlik ve kulüpte boy gösteren DearHead'den Bengi Ghetto Teras'ta.

Süpermatik:

80'ler, 90'lar, 2000'ler ve günümüz müziğinin 'dans' ortak böleni, Süpermatik; disco'dan, electro'ya, post-punk'tan, indie-dance'e yayılan bir yelpazeyle DJ Set'in başında olacak. Dans ettirirken gülümseyen, gülümseten yine Süpermatik. Ama uyararalım, istek parça sevmeyen de Süpermatik!


Bilet fiyatı: 20 TL

Yorumlar

Aynı gece