Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

"Bir Baba İndie" Katkılarıyla : No Clear Mind

6 Mart 2015 Cuma 23:00
No Clear Mind nihayet İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Ankara olmak üzere dört heyecan verici konser ile Mart 2015'te tekrar Türkiye'ye geliyor. Grup, uzun süredir beklenen albümleri "Makena"yı ilk kez Türk hayranlarının beğenisine sunacak. Ayrıca grup, dünyaca beğeni kazanmış ilk iki albümleri "Mets" ve "Dream is Destiny"den de parçalarını hayranları için seslendirecek. No Clear Mind, 2008'de Atina, Yunanistan da kuruldu ve şuan Londra, İngiltere merkezli olarak aktif şekilde müzik hayatına devam etmekte.

( 100 adet ile sınırlı olan konser biletleri bugün itibariyle tükenmiştir (26/02/15 ) . Konser salonumuzun kapasitesi doğrultusunda daha fazla dinleyici ağırlayamayacağımız için üzgünüz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. )

****

No Clear Mind finally returns to Turkey in March 2015 for four exciting shows in Istanbul, Eskisehir, Izmir and Ankara. The band will perform their much awaited third album "Makena" for the first time in public, in front of their beloved Turkish fans. The sets will also include tracks from their albums "Dream is Destiny" and "Mets" that have received worldwide acclaim. No Clear Mind formed in 2008 in Athens Greece and are now based in London UK.

noclearmind.bandcamp.com/

Yorumlar

Aynı gece