Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İLHAN ERŞAHİN'S ISTANBUL SESSIONS // nublu istanbul

6 Mart 2015 Cuma 23:00
İlhan Ersahin'in, İstanbul'un eklektik ruhunu en iyi yansıtan, bu ruhu kendi tarzında tercüme ederken caz, rock ve dans müziğinin öğelerini bir araya getiren projesi ISTANBUL SESSIONS, nublu istanbul'un fitilini ateşlemek ve dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmak üzere 7 Mart Cumartesi gecesi bir araya geliyor...

2006 yılından bu yana Avrupa'nın en prestijli festivallerinden Brezilya'ya, İstanbul'daki en büyük festivallerden New York Summer Stage'e kadar pek çok önemli sahnede yer alan, 2009'da usta Fransız trompetçi Erik Truffaz'ın konuk olduğu ilk albümlerini, devamında "Night Ride," "Etnik," "One Zero" gibi kendilerine yakıştırılan "dirty jazz" türünden parçalar taşıyan ikinci albümleri Night Rider'ı yayımlayan dörtlünün, yeni albüm kayıtlarına devam etmeden önce nublu istanbul'da sergileyeceği sıkı bir ısınma turu, 6 Mart Cuma gecesi Taksim'i ters yüz edecek!



Biletler tixbox.com.tr ve nublu istanbul kapıda / 35 TL
Kapı Açılış: 23:00
Konser Başlangıcı: 00:15


Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

--MUSIC OF NOW--

Yorumlar

Aynı gece