Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Sarp@Tunnel Sahne

21 Şubat 2015 Cumartesi 22:00
21 Şubat Cumartesi gecesi Sarp ekibi ile Tunnel Sahne'de müziğe doyuyor ve doyuruyor! Aynı zamanda bu özel gecede Sarp Şubat ayında çıkacak olan single çalışmasını ilk kez canlı olarak dinleyicileri ile paylaşıyor. Bu özel geceyi şimdiden not ediniz :)

1977 yılında Ankara'da doğan Sarp, 2000 yılına kadar müziği, sesi ve sahne performansıyla özellikle İzmir'de kendi hayran kitlesini oluşturduktan sonra ilk albümü " Siyahın Matemi" ni dinleyicinin beğenisine sundu. Bu albümün ilk klibi "Annem Annem" adlı şarkıya çekildi ve ardından hepimizin hafızalarına kazınan "Siyahın Matemi" onu takip etti. Bu albümde Sarp, Ümit Besen'e ait olan "Nikah Masası" adlı şarkıyı rock soundunda yorumlayarak Türkiye'deki cover anlayışına yeni bir boyut kazandırdı.

2006 yılında, ikinci albümü " Eski Aşklar" ı çıkardı. Bu albümün ilk klibi, hepimizin yakından tanıdığı "Tek Başına" şarkısı oldu. İkinci klip çalışması aynı zamanda albüme adını veren "Eski Aşklar" şarkısına çekildi ve onu üçüncü klip çalışması "Bana Öyle Bakma" izledi.

Sarp, devam eden müzik kariyerinin yanı sıra ülkemizi East and West film festivalinde temsil eden "Lodos" adlı sinema filminde ve "Yaban Gülü" adlı dizide oyunculuk yaparak oyunculuk kariyerine adım attı.

Albüm hazırlığı sebebiyle sahneye bir süre ara veren Sarp bu süreçte kendi içine dönerek, çok içten bir albüm yapma fırsatı bulduğunu söylüyor. Albüm "Çırılçıplak" adını, Sarp'ın bu albümdeki şarkılarıyla dinleyicisi ile kurduğu yalın iletişimden alıyor.

Kendi şarkılarının yanı sıra Lodos filmi için seslendirmiş olduğu Demirhan Baylan imzalı şarkılardan ve Ayten Alpman'ın sesinden tanıdığımız "Ben Böyleyim" adlı şarkıdan oluşan "Çırılçıplak" albümünü Şubat 2013 Şubat ayında Dokuzsekiz etiketiyle dinleyicisine sunan Sarp, konserlerine hızla devam ederken aynı zamanda 4. albümü için çalışmalarını da sürdürüyor...

Yorumlar

Aynı gece