Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Aksak (FOC Edits, dinamo.fm) + Discolog (FG 93.7) @ Kite

21 Şubat 2015 Cumartesi 22:00
► Discolog

İstanbul merkezli disko'nun usta çocuğu olarak tanınan DJ, Prodüktör ve Ses mühendisi Discolog, Fransa'nın Louviers şehrinde doğdu fakat hayatının büyük kısmını istanbul'da geçirdi. Henüz 17 yaşındayken synthesizerlarla haşır neşir olan Discolog, gençlik döneminde disco, boogie ve cosmic soundlarla serüvenine devam etti.

Müziğe olan duyarlılığı ile yıllar boyunca birbirinden iyi parçalar üretmeyi başaran "Discolog", Avrupanın çeşitli kulüplerinde sahne aldı. MB Disco, Beatz for Freakz, Disco Soul Records, Babajım gibi Label Şirketleri ile çalıştı ve Todd Terje, Martin Brodin, Phunktastike gibi isimlerle aynı EP'de yer aldı. Yeni projesi Generic Recordingsi kurdu ve kısa sürede top tende yer alan EP'lere imza attılar, Önümüzdeki günlerde Dünya çapında label şirketi Eskimo Records 'dan çıkaracağı 5 parçalık EP'sini yayınlamaya hazırlanıyor.

► Aksak

Kıssadan hisse... Kırk yılı biraz geçti buralara düşeli. Hep meraklı oldum, hep sordum sorguladım, bilmediğimi araştırdım. Bol bol biriktirdim. 3 yaşından itibaren müzikle yoğruldum. Meraklarımı hep paylaşmaya çalıştım. Ya yazdım, ya çaldım ya da işe aktardım. Aslen pazarlama ve iletişimciyim. Akrep burcuyum. Okumayı, yazmayı, düşünmeyi, çalmayı, dostluğu, İstanbul'u, yürümeyi, hayatı çok seviyorum. 87'den beri karışık kaset, 91'den beri DJlik, 98'den beri radyo programı yapıyorum. Aksamıyorum, akabilmek istiyorum ve tabii 9/8 gibi aksak ritimlerin hastasıyım. FOC Edits'in kurucularından, Dinamo'nun ebedi neferlerindenim. Nike Vortex ve Air Force One'ı başka bir şeye değişmem.

Very briefly… I've been around for a little over 40 years. Have always been curious, always questioning and searching things I'm interested in. Have managed to accumulate lots. Been deeply involved with music since the age of three. Always tried to share what I've accumulated, either through writing, through music or over my profession. Originally I'm a marketing and communications professional. A very proud Scorpio. I love and enjoy and yearn for reading, writing, thinking, spinning, friendship, Istanbul, walking and life. Been making mix tapes since '87, DJing since '91, radio programming since '98. Co-founder of FOC Edits, eternal flag bearer for Dinamo, huge fan of Nike Vortex and Air Force 1.

Giriş: 20 TL + içki

Yorumlar

Aynı gece