Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

No Land @ Bronx Pi Sahne

28 Nisan 2015 Salı 21:00
No Land 28 Nisan Salı Bronx Pi Sahne'de.
Kapı Açılış: 21.00
İletişim : 0531 384 80 80

No Land:

"Üzüme Bax" adlı şarkısıyla adından söz ettirmeye başlayan; ardından SofarSounds, MasterPeace festivallerinde ve Salon İKSV'deki sahne performanslarıyla göz dolduran No Land grubu, geçtiğimiz yıl bir akustik performans kaydı yayımladı. Çeşitli konser mekanlarında akustik performanslara imza atan No Land'ın video klipleri, Groovypedia Session ve Sofar Sounds Global blogunda da en çok dinlenenlerin başında yer alıyor.


37'den fazla ülkede düzenlenen Sofar Sounds bu günlerde 2014'ün en iyi 12 konser videosunu seçmeye hazırlanıyor ve her gün 1 tane açıklıyor, 10. sıraya yerleşmiş olan No Land grubu, 8 Ocak 2015 tarıhinde Bronx Pi Sahnesinde bir konser verecek.

Grup, adına da yansıyacak şekilde, farklı coğrafyalara ait insanların yaşantılarının ortak ve farklı yönlerini hissettiren bir 'çokulusluluk' özelliğine sahip: Şarkılarıyla da, enstrümanlarıyla da, üyeleriyle de… No Land, yersizyurtsuzluğun milyonlarca insan için bir kader haline geldiği coğrafyamızda, sanat cephesinden 'ülkesiz' bir direnç yolu açmaya devam ediyor.

Yorumlar

Aynı gece