Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MİLLÎ REASÜRANS’TA PARLAYAN YILDIZLAR | FERHAT CAN BÜYÜK

28 Nisan 2015 Salı 20:00
FERHAT CAN BÜYÜK piyano

D. Scarlatti Sonate in D Major, K.430
D. Scarlatti Sonate in D Minor, K.1
L.V. Beethoven Sonate Op.10 No.3
F. Chopin Nocturne Op.48 No.1
F. Chopin Nocturne Op.55 No.1
F. Chopin Fantasie Impromptu
F. Chopin Etude Op.10 No.3
F. Chopin Etude Op.10 No.5

Piyano eğitimine beş yaşında Aytaç Rızaguliyeva ile başlayan Ferhat Can Büyük, 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girerek Prof. Meral Yapalı'nın piyano sınıfına kabul edildi. Genç piyanist aynı yıl Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği KASDAV etkinliklerinde "Gelecek Vadeden Piyanist" ödülünü kazandı. İlk konserini henüz altı yaşındayken Marmara Üniversitesi Konser Salonu'nda veren Büyük, ilk konçertosunu da on beş yaşında şef Antonio Pirolli yönetimindeki İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirdi. Aralarında Makedonya Bitola Uluslararası Klasik Müzik Festivali'nin de bulunduğu birçok organizasyon ve konserde yer alan Büyük, bu yıl on beşincisi düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nin "Kamuran Gündemir Anısına Genç Piyanistler" başlıklı konserinde sahne aldı. İdil Biret, Ewa Poblocka ve Andre Diev başta olmak üzere birçok duayen piyanistin ustalık sınıflarına katılan ve övgülerini kazanan Ferhat Can Büyük, piyano eğitimine halen Prof. Meral Yapalı ile devam ediyor.

Parlayan Yıldızlar Meriç Soylu Ödülü

İstanbul'un kültür ve sanat hayatına 15 yıldır yön veren İş Sanat, ülkemizin gururu genç sanatçılarımızı müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Gelecek vaat eden sıra dışı yeteneklere ışık tutan Parlayan Yıldızlar serisi, genç yıldızların sahne deneyimini artırarak onları ait oldukları dünya sahnelerine kazandırmayı amaçlıyor. Parlayan Yıldızlar serisinde geçtiğimiz sezon ilk kez verilen "Meriç Soylu Ödülü" bu yıl da sezonun en parlak yıldızıyla buluşacak. Parlayan Yıldızlar'ı Soylu ailesiyle bir araya getirme görevini ise İş Sanat üstleniyor. Kültür sanat dünyasında sevgi ve saygıyla anılan Meriç Soylu, 2006 yılında başladığı İş Sanat Yönetmenliği görevini vefat edene kadar başarıyla sürdürmüş, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon İş Sanat sahnesinde birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza atmıştı.


Millî Reasürans Konser Salonu
Maçka Caddesi No: 35 Şişli – İstanbul

Rezervasyon İş Sanat'ın issanat@isbank.com.tr e-posta adresinden ya da (212) 316 10 83 numaralı telefonundan yapılabilir.
Yerler numarasızdır ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.

Yorumlar

Aynı gece