Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

NUC Presents: Rampue Live (Germany) + Dsknnct @ Kite

2 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00
Not Under Command'in Katkılarıyla.

►Rampue

Keta-Disco ve House-Disco'dan daha fazlasını yaratarak kendi tarzını oluşturan, müziğini bir kez dinlediğinizde bir daha dinlemekten kendinizi alıkoyamayacağız Almanya'nın elektronik müzik konusunda ne denli ilham verici bir memleket olduğuna dair kanıtlardan biri olan Rampue 2 Mayıs'ta canlı canlı Kite sahnesinde olacak.

Farklı türler arasında gezinmeyi kendine ilke edinen Rampue, elektro-punk ve synth pop'tan, deep house ve minimale yelken açmış bir isim. Dümeni dalgalı müziklerden daha sakin müziklere kırma konusunda ise kaptanlık makamında duruyor.


soundcloud.com/rampue


►Dsknnct

2004 yılından bu yana müzikle içli dışlı olan Serkan Söğüt, 2008 yılında hayata geçirdiği Dsknnct projesiyle bir anda Ankara elektronik müzik sahnesinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Bir çok partinin aranan ismi olmasının yanı sıra (Puhu, Locus Solus, Kite etc.) gibi bir çok mekanın resident dj'liğini üstlenen Dsknnct; Black Strobe, Dub Fx, Moullinex, Gigamesh, Kolombo, A.N.D.Y, Jacques Renault, Marek Hemmann, Till Von Sein, Alex Niggeman, Ishome, Stavroz, Mickey, R.A.C, Xinobi gibi dünyaca ünlü isimlerle aynı kabini paylaşarak kariyerinde önemli bir basamak atladı. Geçtiğimiz yıl Alman partneri Krink ile "Hospital" adlı başarılı bir ep ye imza atarak Rhythm Royal Recordings'den prodüksiyon alemine giriş yapan Dsknnct düzenlediği bir çok etkinlikle de halen Ankara müzik piyasasının nabzını tutmaktadır.

soundcloud.com/dsknnct




Poster : Erin İlkcan Aslan

Yorumlar

Aynı gece