Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SAPAN / SELİN SÜMBÜLTEPE (CANLI SAHNE)

2 Mayıs 2015 Cumartesi 23:00
SAPAN

2010 yılı başında Baykal Ada, Cihan Deniz ve Hikmet Altınyıldız'ın kurduğu Sapan, şimdiye kadar yayınladığı iki EP'sinde yer alan parçalarla kısa zamanda büyük ilgi toplamayı başarmış indie-rock gruplarından biri olarak tanınıyor. 2011 yılında yayınladıkları ilk EP'si "Gökyüzünde Yeryüzü" ve geçtiğimiz sene yayınladıkları "Tundra" ile Rock'n Coke ve Efes Pilsen One Love başta olmak üzere Türkiye'nin önde gelen etkinliklerinde sahne alan Sapan, 2012 yılında da "Miller Music Factory" birinciliği ve jüri özel ödülüne ve "2. Be the Band" yarışmasında ikinciliğe layık görülerek müzikal başarısını ispatlayan gruplardan biri.

Geçtiğimiz yıl gruba dahil olan Tahsin Güngör Aktürk ile bugünkü halini alan Sapan, ilk albümü "Anlık İzler"'i Babajim Stüdyoları ve SAE İstanbul'da Ekim – Aralık ayları arasında kaydetti. İnsanların yaşadığı geçici duygulardan yola çıkarak ortaya çıkarılan "Anlık İzler", bireyin hayatında yaşadığı birbirinden bağımsız tecrübe ve duyguların birleştiği anların bir iz düşümünü dinleyiciye Türkçe ve Fransızca parçalarıyla sunuyor.

soundcloud.com/sapan


SELİN SÜMBÜLTEPE

Selin, müzik okumaya karar verip 15 yaşında konservatuarın flüt bölümüne girdi.Üniversite yıllarında İstanbul'a M.S.G.S.Ü 'ne geçişiyle bir yandan hep istediği vokalistliğe de başladı.Memleketin sevilen isimlerinden Elif Çağlar, Evrim Özşuca, Bilal Karaman gibi müzisyenlerin projelerinde ve bazı popüler isimlerin sahnelerinde de back vokal olarak yer aldı. 2015 ile birlikte etektekileri dökmeye ve kendi müziğini paylaşmaya başlamıştır. Pop-jazz, Folk, Rock esintileri taşıyan müziğini, yanına aldığı müzisyen arkadaşlarıyla birlikte bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.Sahnede Flüt çalmayı da ihmal etmiyor.

Selin Sümbültepe :vokal
Emre Tankal :gitar
Volkan topakoğlu: bas
Kerem Öktem: davul
Barış Ertürk: saksafon

Yorumlar

Aynı gece