Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Candan Tezel@Tunnel Sahne

22 Mayıs 2015 Cuma 21:00
Uzun yıllar grup müziği yapan ve başarılı işlere imza atmış olan CANDAN TEZEL, müzik hayatına solo albüm ile devam ediyor!

CANDAN TEZEL grubu 110'la 2005 yılında yayınlanan ilk albümü 'Atomların Harika Dünyası' ve ilk videosu 'Bitti Mi?' ile 'yılın en iyi çıkış yapanları' arasında gösterilirken albümden 'Özledim Seni', 'Gölge', 'Tuzak' gibi şarkılarla alternatif müzik piyasasında önemli bir kitleye ulaştı. Bu şarkılardan 'Gölge' Togan Gökbakar'ın yönettiği GEN filminin soundtrackinde yer aldı. 2007′de yayınlanan ikinci albüm 'Kontrol'den 'Çünkü', 'Dünya' ve 2010′da yayınlanan üçüncü albüm 'Sıfır'dan 'Geri Dönme', 'İstediğin Buysa', 'İstanbul', 'Bir Tek Sen' gibi birçok şarkısı dinleyicilerden tam not aldı.

Bu dönemde çeşitli şehirlerde gerçekleşen sayısız konserin yanı sıra Rock'n Coke ve Rockİstanbul gibi önemli festivallerde de sahnedeydi.

Prodüktörlüğünü tamamen kendisinin üstlendiği ve grup soundu dışına çıkan çalışmaların da yer aldığı 'HİKAYELER' albümünü EMI Müzik etiketi ile piyasaya süren CANDAN TEZEL, albümün çıkışından önce 'Bir Şarkı' teklisini yayınlayarak dikkatleri üzerine çekmişti. Sanatçı, albümün ikinci video klibini ise 'Rüzgarla' adlı şarkısına çekti.

Birçok farklı hikayenin çarpıcı bir dil ile anlatıldığı albümde, tüm söz ve müzikler CANDAN TEZEL'e ait. Hafızalara kazınan 'Özledim Seni' şarkısı ise yepyeni düzenlemesi ile 'HİKAYELER' albümünde yerini alırken 11 Nisan 2014'te vizyona girecek olan 'Kendime İyi Bak' isimli filmin soundtrackinde de önemli bir yer aldı.

Candan Tezel yeni sahne performansı ve hikayeleri ile dikkatleri üzerine çekecek!

Yorumlar

Aynı gece