Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AIR Presents: ADANA TWINS (DE) - Mustafa Cihan - Nezih Mumcu @ Kite

22 Mayıs 2015 Cuma 22:30
AIR Presents sezonun son etkinliğini sunar: ADANA TWINS

Almanya'nın house müziğindeki ikon şehri Hamburg'tan çıkan ve çaldıkları müzikle herkesi büyüleyen elektronik müzik ikilisi Adana Twins, 22 Mayıs Cuma gecesi Ankara Kite kabininde.

Gecenin açılışını Nezih Mumcu üstlenirken, kapanışı ise Adana Twins sonrası Mustafa Cihan yapıyor.



► Adana Twins

Erken çıkardıkları deep-groove EP leri ile Hamburg'un itibarını koruma altına alan Adana Twins defalarca Beatport ve Resident Advisor listelerinde birinci sırada yer aldılar. "Take It Easy" ve "Friso" dan oluşan ikili ile dünyanın en iyi dj lerinin plak çantalarında ve setlerinde yerlerini aldılar.

Derinlikli setleri sayesinde ünlü Reeperbahn ve Baalsaal'de resident DJ lik yapmaya başlayan ikili, burada 8-10 saatlik setleriyle JEUDI (Fransızca Perşembe) isimli gecelerde elektronik dans müziğinin en iyi örneklerini sergileme fırsatı buldular.

2012 de ilk hit parçaları olan "Everyday" ve "Strange" i yayınladılar. Bu parçalar Pete Tong, Soul Clap, Wolf+Lamb gibi isimler tarafından çalındılar ve Get Physical, Noir Records ve Kitsune gibi plak şirketlerinden remix teklifi aldılar. Yakaladıkları ivme sayesinde Ushuaia (İbiza), Cielo (New York), Watergate (Berlin), Warung Beach Club (Brazil) ve The Warehouse Project (Manchester) gibi klüplerde çaldılar. Ayrıca Loveland ve Melt Festival'de de boy gösterme şansı yakaladılar.

İkili; memleketleri olan Hamburg'da bulunan EGO Club'da "Adana Night" ismini verdikleri gecelerde, yolda tanıştıkları müzisyen arkadaşları ve yerel kitle ile iki ayda bir partiler düzenlemektedir

www.adanatwins.com
www.facebook.com/adanatwins
www.twitter.com/AdanaTwins
soundcloud.com/adanatwins



► Mustafa Cihan

Balıkesir Akçay'da doğan Mustafa Cihan ilerleyen yıllar içerisinde elektronik dans müziğine ilgi duymaya başladı ve bu müzik akımının sıkı bir takipçisi oldu. Lise yıllarında yazlık kulüplerde dj olarak çalmaya başladıktan sonra 2003 yılında Ankara'ya yerleşerek burada kulüp kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldu. Dönemin ünlü dj'lerinden ve Faces Club'ın resident'ı Sertaç Kaya ile tanıştı ve bu yakın dostluğunda ondan elektronik müzik ve prodüksiyon adına birçok şey öğrendi. İlk prodüksüyon denemesini 2007 yılında yayınladı. Bu parça Burcu Güleç'in vokalleri ile hayat bulan progressive house'un sert örneklerinden biri olarak sayılabilecek olan Turuncu oldu. Sonraki yıllarda prodüksiyon çalışmalarına ara veren Mustafa Cihan 2014 yılı itibariyle tekrar çalışmalara başladı ve 2015'te yayınlanması planlanan 3 Ep çalışması bulunmakta. Kulüp performanslarında ise deep house'tan techno'ya uzanan güçlü groovelar kullanarak enerjisi yüksek setler seçiyor.

www.facebook.com/mustafacihan
soundcloud.com/mustafacihan



► Nezih Mumcu

soundcloud.com/nezihmumcu



/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

airpresents.net

facebook.com/airpresents

twitter.com/airpresents

instagram.com/airpresents

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


KITE
______
Rez tel : 0542 384 74 75

facebook.com/kiteankara
twitter.com/KiteAnkara
Instagram: Kite_Ankara

Adres :
Güvenlik Caddesi No:97
Çankaya Ankara

Yorumlar

Aynı gece