Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

DİĞER SERİ "Mercan Dede Secret Tribe feat. Hugh Marsh"

20 Mayıs 2015 Çarşamba 21:00
Borusan Müzik Evi, Mercan Dede küratörlüğünde gerçekleşen "Diğer Seri" ile Türkiye'nin ve dünyanın özgün ses ve ritimlerini İstanbul'da duyurmaya devam ediyor.

Serinin ikinci ayağında, projenin sanat yönetmeni olan Mercan Dede, dünyanın dört bir yanında beğeniyle izlenen, önemli festivaller ve kültürel etkinliklerde sahne alan projesi Secret Tribe ile sahneye çıkıyor. Bununla da kalmayıp Loreena McKennitt ve Peter Murphy gibi dünyaca ünlü isimlerle ortaklaşa gerçekleştirdiği projelerden ve Kingdom of Heaven, The Da Vinci Code, The Chronicles of Narnia ve daha birçok ünlü yapımın müziklerinden tanıdığımız, caz dünyasının önemli keman virtüözlerinden Hugh Marsh'ı konuk ediyor.

Borusan Müzik Evi, kariyerlerinde defalarca birlikte çalışmış, kendi çizgilerinde dünya çapında başarılar göstermiş bu iki ismi aynı gecede ağırlamak için heyecanla hazırlanıyor. Kendine has müzikal tarz ve yorumların dinleyiciyle buluşacağı solo bölümler kadar, sanatçıların doğaçlama olarak yaratacakları süprizlerle dolu buluşma bölümü, Borusan Müzik Evi'nin konuklarına özel ve kolay kolay yakalanmayacak bir fırsat.

Biletler: 25 TL (ayakta)

20 Mayıs 2015 Çarşamba
Borusan Müzik Evi

20.45 Kapı Açılış
21.00 Konser

Yorumlar

Aynı gece