Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

STONE FREE // IF PERFORMANCE HALL

20 Mayıs 2015 Çarşamba 20:00
"STONE FREE" 20 Mayıs Çarşamba IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

30 Ocak 2014 tarihinde birbirleriyle Ruhi Bey'de sahnede tanışan ve o günden sonra da sevdiği insanlarla sevdiği şeyleri paylaşmaya hep devam eden, enerjisi yüksek bir rock grubu Stone Free.

İlk kadrosunda Mehmet Öztürk baslarda, Metehan Güler akustik gitar ve vokallerde, Berker Saraç lead gitarlarda ve Emrah Ağdan ise davuldaydı. Daha sonra Emrah Ağdan ile yollarını ayıran grup, kadrosuna Pilli Bebek'in ilk albümünden de bilinen davulcu Gürcan Konanç'ı dahil etmiştir. Ardından az bir zaman sonra, kadroya bir de klavyesiyle Vecdi Mayda'nın katılmasıyla Stone Free şu andaki kadrosuna ulaşmıştır.

Tür olarak Oldschool Rock'a bağlı kalan Stone Free, ismi gibi "özgür" sahne duruşuyla bir çok sevdiği sanatçının eserlerini seslendirirken, sizlere de farklı bir sahne performansı deneyiminin kapılarını aralıyor!

Stone Free'nin sevdiği ve seslendirdiği sanatçılar;

Jimi Hendrix,Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep,Free,Grand Funk Railroad, Whitesnake,Rainbow,The Doors,Pink Floyd,CCR, Stevie Ray Vaughan, Cem Karaca ve buraya sığamayacak kadar çok efsaneleşmiş ismin coverlarıyla Stone Free; IF PERFORMANCE Hall'da!

Vokal - Metehan Güler
Gitar - Berker Saraç
Klavye - Vecdi Mayda
Bas - Mehmet Ozturk
Davul - Gürcan Konanç


Kapı Açılış: 20:00
Stone Free Ankara 22:00
Canlı Karaoke Band 00:30
Giriş: 20 TL +1 Bira
Biletler: www.biletix.com/etkinlik/SFF54/TURKIYE/tr

ifperformance.com/
facebook.com/ifperformance
twitter.com/ifperformance
instagram.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece