Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

melek tozu/ TeSeMe

4 Aralık 2015 Cuma 21:21
Melek Tozu'nun şarkıları hayatın tezgahlarında dokunur. Ele dokunur, kalbe dokunur, taşa, suya ve ateşe dokunur.
Uzun Açıklama
Melek Tozu Nedir?

"Hiç gerçek olduğundan emin olduğun bir rüya gördün mü? Ya bu rüyadan hiç uyanamasaydın o zaman gerçek dünya ile rüya arasındaki farkı nasıl ayırt ederdin?"

1999 da morpheus'dan bu sözleri duyduğumuzda kiminiz 30'lu, kimimiz 20'li yaşlardaydık.

1990'larla birlikte bizi kuşatmaya başlayan neo libaralist atmosferde hepimiz bir şeylere tutunarak nefes almaya çalışıyor, tutunduğumuz dalların sağlamlığını tarta tarta yürümeye devam ediyorduk.

Aradan geçen onca yıl hepimizi büyüttü eylem pratiklerimizi olgunlaştırdı. Eylem saflaştıyor, arındırıyor. Melek Tozu işte böyle bir arınmanın ürünüdür. Bir eylemdir.

Melek Tozu 2011 yılının karlı bir aralık akşamında kuruldu. Dönemin ihtiyaçları yenilikçi seslere zorluyordu hepimizi.

Veyselinde söylediği gibi çay, biz ve yol vardı ceplerimizde sevene, isteyene. Ve birde sesler elbette. Yeni doğmuş roman bebeğin ilk hıçkırıkları mesela. Yada Irak'ta gözlerini son kez yuman adamın kirpiklerinin çıkardığı ses. Doğumun ve huzurun sesleri. Ve güneşin sesi, ay sesi ve yar sesi de.

Gözlerimizi açtığımız ilk günlerde şöyle demiştik; "Biz yeni bir dünya inşa etmiyoruz. İnsana dair inşa edilen yeni dünyanın en sağlam en sarsılmaz tuğlasını koyma cüretindeyiz." Geleceği görebilmek bu olasa gerek.

TeSeMe,
2015 yılında Serkan Kırbacı (Vokal) ve Ahmet Berk Özbek (Davul)'in girişimleri sonucunda ortaya çıkmış; Levent Şansever (Gitar), Furkan Yağız Arınkal (Bas ve Geri Vokal) ve Ömer Koçak (Gitar)'ın katılımlarıyla kadrosunu tamamlamıştır. TeSeMe, sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini kendi tarzlarında düzenleyerek dinleyicilerinin beğenisine sunmayı amaçlamaktadır.

TeSeMe is a rock band which was founded with the initiative of Serkan Kırbacı (Vocal) and Ahmet Berk Özbek (Drums) in 2015. The band was completed after Levent Şansever (Guitar), Furkan Yağız Arınkal (Bass and Back Vocal) and Ömer Koçak (Guitar) joined. TeSeMe aims to present beloved Classical Turkish Music songs to its audience by arranging the songs in their own style.

Yorumlar

Aynı gece