Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Audiophiler / Ceren (Zemin)

20 Mayıs 2016 Cuma 22:00
AUDIOPHILER

Audiophiler A.K.A Hasan İşlek, 2001 yılında elektronik müzik kolleksiyonculuğu ile başladığı müzik hobisini zamanla çok sayıda canlı performans izleyerek geliştirdi, çevresindeki partilerde sık sık performans gösterdi, çeşitli radyo şovarıyla birlikte mixing ve ekipman bilgisini geliştirdi, son iki yıldır ses teknolojileri ve prodüksiyona ağırlık vererek stüdyo çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Audiophiler is Hasan İşlek who dived into the deep sea of music in 2001 by starting to collect music. Since then he has DJed in many private parties and performed live in many events. He has focused on sound technologies and producing for the last two years.

www.facebook.com/A.Philer
www.facebook.com/hislek
soundcloud.com/hasanislek

CEREN

Ceren, 2011 yılından itibaren İstanbul başta olmak üzere çeşitli şehirlerde sahneye çıkıyor. İTÜ mimarlık mezunu olan Ceren, bas ve klasik gitar ile başladığı müzik kariyerine elektronik müzik ile devam ediyor ve İstanbul'un önde gelen mekanlarında birçok DJ ile aynı sahneyi paylaşıyor, yabancı radyolarda setleriyle beğeni kazanıyor. Geliştirdiği mixing teknikleriyle şu sıralar hem DJ performanslarına hem de, prodüksiyon çalışmalarına devam ediyor.

A graduate of architecture, Ceren has been DJing for various venues in İstanbul since 2011. Having started her musical life with bass and classical guitar, her focus is now electronic music. She's currently both busy with DJing and also studio production too.

www.facebook.com/ceren.audio
soundcloud.com/ceren-borcbakan

Etkinlik ücretsizdir.

Yorumlar

Aynı gece