Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

KHARMA ve STEREOTYPE: İş hayatının içinden eğlenceli bir cumartesiye.

22 Aralık 2012 Cumartesi 03:00
Kapı açılış: 22:00
Kharma 22:30
Stereotype 01.00

KHARMA
Ozan Kaya: Solist
Volkan İcin: Elektro gitar
Kaan Sak: Akustik gitar
Hasan Isık: Davul
Pınar Sökmen: solist
Onur Ure: Bas/lead gitar

2011 nisan ayında kurulan grubun tüm üyeleri ING Bank calısanı. KHARMA Yabancı/turkce pop repertuarıyla eglenceli bir sahne performansı sergiliyor.

STEREOTYPE
Canlı performans grubu olan Stereotype, çocukluk arkadaşı olan ve müziğe birlikte adım atan Beril (vokal), Oktay (klavye), Aygenç (davul) ve Sarper'in (bas) müzikal vizyonlarını Hasan (gitar) ile birleştirmeleri sonucu 2009 yılında kuruldu.
Müziğin yanı sıra farklı kurumsal firmalarda çalışan grup üyelerinin her biri aslında meslek sahibi. Beril editör, Oktay bilgisayar mühendisi, Aygenç iç mimar, Sarper pazarlama yöneticisi, Hasan ise elektronik teknisyeni olarak çalışıyor.
İşten sonra veya hafta sonları stüdyoda müzik yapmak için bir araya geliyorlar ve birlikte oluşturdukları sinerjiyi –arkadaşlarının da yoğun ısrarları sonucu- sahneye taşımaya karar veriyorlar.
Müzik onların ortak noktası. Daha once farklı gruplarla çalışmış olsalar da Stereotype onlar için çok özel. Çünkü birlikte müzik yapmaktan keyif alıyorlar; sahnede eğleniyorlar, eğlendiriyorlar.
Stereotype'tan David Guetta, Lady Gaga, Katty Perry, Maroon 5, Adele ve Kylie Minogue gibi sanatçıların en güncel parçalarını dinleyebilir, Donna Summer, Bananarama, Roxette, Madonna, Micheal Jackson parçalarıyla kendinizi bir anda 80'lerde bulabilir, 90'ların grunge rock'ıyla coşabilir veya en sevilen Türkçe pop-rock şarkılara eşlik edebilirsiniz.

Kapı açılış: 22:00
Kharma 22:30
Stereotype 01.00
Bilet Fıyatı: 15 TL

Yorumlar

Aynı gece