Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

MARTA --- ARS LONGA

8 Mart 2013 Cuma 23:00
MARTA

2010 yılının Ağustos ayında Eren Günsan tarafından temelleri atılan Marta, ilerleyen zamanlarda Atalay Akçadoğan, Hakan Turan ve Arcan Akduman'ı da bünyesine dahil ederek şu anki mevcut kadrosunu oluşturmuştur. İcra ettikleri müziklerini indie rock / alternative olarak tanımlayan dörtlü, birbirlerini tamamlayıcı nitelikteki gitar yapıları ve derinlik tabanlı vokal anlayışı üzerine şekillenen müzikleri ile avrupa indie sound'undan beslenmektedir.

2012'nin Eylül ayında yayımladıkları dört şarkıdan oluşan ilk EP'leri "Bulutlar Arasında" ile dinleyici kitlesini daha da genişleten dörtlü, yayımlamayı planladıkları ikinci EP'lerinin çalışmalarına devam etmektedir.



www.facebook.com/martaistanbul
www.soundcloud.com/martaistanbul

ARS LONGA

Sanatçı güzel şeylerin yaratıcısıdır. Sanatı açığa çıkarıp sanatçıyı gizlemek, sanatın amacıdır" sözünü kendine şiar edinen Ars Longa, gençliğini mumu Peyote'de söndürerek, Myspace'in yükselme ve gerileme dönemlerini izleyerek ve her daim rock geleneğinin dekadansa düşkünlüğünü onaylayarak geçirdi. Şimdi, olgunluk döneminde en büyük gailesi, önce raflarda, sonra akıllarda ve bittabi kalplerde çok özel bir yere sahip olacak o büyük albümü yapmak. Yapamazsa da bahanesi hazır: vita brevis!

www.facebook.com/arslongamusic

Yorumlar

Aynı gece