Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

GIOM (Lost My Dog, UK)

6 Aralık 2013 Cuma 23:30
GIOM (LOST MY DOG, UK)
Sezer Uysal (MOS,TR)

6 Aralık 2013, Cuma
indigo Istanbul
23:30

Defected, Toolroom, Recovery Tech ve Lost My Dog gibi önemli plak şirketlerinden sayısız parça çıkaran Giom, özelilikle 2010 yılında çıkardığı parçası "Things U Do" ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Son dönemde çıkardığı birçok EP ve yaptığı sayısız remix ile house müziğin en dikkat çeken isimlerinden biri haline gelen Londralı DJ ve prodüktör Giom, Riva Starr, Fred Everything ve Nathan G gibi isimlerle de ortak çalışmalar yaptı. Giom ayrıca, geçtiğimiz yıl Hector Couto'nun dans müziği klasiği "Let The Music Play"e yaptığı remix ile Traxsource'un top 100 listesinde 6 hafta üstüste en üst sırada yer aldı.

2011 yılında ilk mix albümü "Clips & Space"i İngiltere'nin önemli house müzik plak şirketlerinden Lost My Dog'dan çıkaran Giom, albümün tanıtım partisini de hiç yabancısı olmadığı Fabric'te yaparak büyük ilgi toplamıştı.

Avustralya'dan Amerika'ya ve Avrupa'ya bir çok önemli gece kulübü ve festivalin değişmez isimlerinden olan Giom, 6 Aralık 2013 Cuma gecesi indigo kabininde yerini alıyor!

Yorumlar

Aynı gece