Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Let's Go Dancing Tour 2013 : Tiga (Turbo Recordings, CA)

7 Aralık 2013 Cumartesi 23:30
LET'S GO DANCING TOUR 2013
TIGA (TURBO, CA)
MURAT UNCUOGLU (GET PHYSICAL, TR)
ALICAN (GET PHYSICAL, TR)

7 Aralık 2013, Cumartesi
indigo Istanbul
23:30

Kanada'nın dans müziği dünyasına kazandırdığı en büyük isimlerden Tiga, Let's Go Dancing Tour 2013 kapsamında indigo kabinine geliyor!

1990'ların başında Montreal'de başlattığı parti serileriyle dikkat çeken Tiga, şehire getirdiği dj'ler ve kendi performanslarının yanı sıra 1994 yılında açtığı şehrin ilk elektronik müzik butiğiyle şehirdeki elektronik müzik kültürünün oluşmasındaki öncü isimlerden biri oldu. 2001'de çıkardığı "Sunglasses At Night" EP'si ile dans müziği listelerinde en üst sıralara hızla yükselen ve haftalarca listelerden düşmeyen Tiga, hala birçok remixi yapılan bu parçayla çoğu dans müzik severin hala başucunda yerini alıyor.

Depeche Mode, The Prodigy, Moby, Justice, Pet Shop Boys, The Killers ve The XX gibi sayısız sanatçı ve gruba remix yapan Tiga, 1998'de kurduğu ve yayınladığı 20 albüm ve sayısız EP ile 15 yıldır aralıksız devam eden plak şirketi Turbo Recordings ile de dans müziği piyasasına yön veren en önemli isimler arasında yer alıyor.

Eylül ayında yine Turbo Recordings'den yayınladığı ve Solomun, Maya Jane Coles ve Breach gibi isimlerin remix yaptığı parçası "Let's Go Dancing"in dünya turu kapsamında Tiga, 7 Aralık 2013 Cumartesi gecesi indigo kabininde!

Yorumlar

Aynı gece