Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

34 Ayar /// Bold

7 Aralık 2013 Cumartesi 22:00
34 AYAR, 2009 yılının Aralık ayında Serdar Kale (Vokal), Mehmet Sungur (Keman), Murat Kazak (Gitar), Erman Eröztürk (Bas) ve Ozan Kablan (Davul) tarafından bir cover grubu olarak kurulmuştur. 2010 yılından 2012 yılına kadar İstanbul'un belli başlı eğlence merkezlerinde program düzenleyen ve konser veren grup, 2012 yılının başında kendi müziğini yapmaya karar vermiş ve bu doğrultuda beste çalışmalarına başlamıştır. Rock müziğin geniş çizgisinde besteleri bulunan grup, yaylı çalgıların beslediği parçaları ile de senfonik esintileri müziğine yansıtmaktadır. Bugüne kadar Hayal Kahvesi, Bronx Pi, Shaft, JazzStop, İstanbul Live gibi hatırı sayılır eğlence merkezlerinde konser veren 34 AYAR, ayrıca TRT-Müzik kanalının düzenlediği "Dünya Müzik Günü" etkinliğinde konser vermiş, uluslar arası bir organizasyon olan BALCONY TV'de Türk gruplar arasında en çok izlenen gruplardan birisi arasına girmiş ve TRT-FM kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu MFÖ grubunun üyesi Fuat Güner'in yaptığı "Fuat Güner'le Müzik Ömür Boyu" programına iki defa konuk olmuştur.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////


BOLD

2012'de kurulan BOLD, Onur Gürdoğan (Gitar ve Vokal), Mert Koçlu (Gitar), Arda Kula (Bass), Tankut Tuncer (Piyano) ve Görkem Gürdoğan (Davul)'dan oluşuyor.

www.boldtheband.com

BOLD, AC/DC, Deep Purple, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Cream, Buddy Guy, Gary Moore, Credence Clearwater Revival, Guns'N Roses, Dire Straits, The Doobie Brothers,Steppenwolf, The Black Crowes, ZZ Top, Free, Lenny Kravitz, Lynyrd Skynyrd, Yavuz Çetin gibi efsanevi gruplar ve gitaristlerin coverlarından yaptıkları sıkı bir derleme ile yeniden Woodstock sahnesinde..

Kaçırmayın ;)

Yorumlar

Aynı gece