Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SECOND / SANCHOS

7 Aralık 2013 Cumartesi 23:00
SECOND

Second, 1999 yılında Second Özgün Semerci (vokal) ve Özgür Poyraz (bas-gitar) tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi'nde kurulmuştur. Kendi şarkılarını kaydeden bir punk rock topluluğu olan grup, 2006 yazında Serhat Abay (davul) ve 2010 kışında Emre Mimaroğlu'nun (gitar) katılımı ile güncel kadrosuna ulaşmıştır. 2007 yılında İstanbul'da Nofx'e alt grup olarak eşlik eden Second, son olarak 2011 yılında "Boyver Dimokyan Usta" isimli şarkılarını yayınlamıştır. Halen konser vermeye ve şarkı kaydetmeye devam etmektedir.

www.myspace.com/second17

SANCHOS

1997 – 2000 yıllarında İstanbul'da skate-punk denildiğinde akla en başta gelen gruplardan Miskins'den Sarp ve Barış , yaşlar otuzu devirdikten sonra , yanlarına yine hardcore/punk camiasının önemli ismi Lifelock'dan Emre'yi de katarak uzun süren suskunluklarını Sanchos'la bozdular.

Eylül 2012′de internetten yayınladıkları 9 şarkılık 'Hiç Birşey Yapasım Yok Bugün' albümünden sonra Nisan 2013′de 'Yaşlanmak İstiyorum' adlı EP'sini yayınlayan Sancho , cayır cayır, Türkçe sözlü – melodik punk-rock yapıyor.

facebook.com/sanchosmusic

Yorumlar

Aynı gece