Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

SENCER ALAGÖZ"O KADIN"ALBÜM LANSMAN

5 Ekim 2012 Cuma 22:00
2011 yılının Ekim ayında piyasaya çıkan "Mavi Sular" single çalışmamızdan sonra, "O Kadın" adlı albümüm Haziran 2012'de raflardaki yerini aldı.

Albüme ismini veren "O Kadın" parçası evleneceği kadın ile tanışmamış ve onun varlığını sorgulayan bir bossa nova türü. Gerçekten de benim hayatıma uyan bir şarkı oldu ve bana "o kadın"ı (eşim Hande'yi) buldurdu. Dolayısıyla benim için çok değerli olan
bu parça, albüme ismini vermesinin yanı sıra orijinal versiyonunun dışında iki ayrı remix versiyonuyla da albümümde yerini almakta.

Toplam 12 parçadan oluşan albümün çıkış parçası olarak; yıllar önce halam Rana Alagöz'ün seslendirdiği, haftalarca liste başı kalan ve ona Altın Plak ödülü kazandıran "Herşey Bitmiştir Artık"ı seçtik. Parçanın günümüze uyarlanmış versiyonu Burak Buluç tarafından düzenlendi ve şarkıyı çocukluk arkadaşım, değerli sanatçı dostum Fulden Uras ile birlikte seslendirdik.

Müzik direktörlüğünü kuzenim (Rana Alagöz'ün oğlu) Dağhan Kök'ün üstlendiği "O Kadın" albümümde tüm akustik parçaların düzenlemeleri Dağhan Kök ve Batur Yurtsever, mix ve mastering'leri ise Çağlar Türkmen tarafından gerçekleştirildi.

GİRİŞ:25 TL

Albümdeki diğer düet parça olan "Boş Durmuyor Seneler"i sevgili babam Selçuk Alagöz ile beraber okuduk. Bu parçada ve "Yok Mu" adlı bestemde Türk caz müziğinin usta sanatçılarından İmer Demirer trompetle eşlik etti.

Yorumlar

Aynı gece