Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Tahribad-ı İsyan & Sekerse Tehlike @ Bronx Pi Sahne

28 Kasım 2013 Perşembe 22:00
TAHRİBAD-I İSYAN

2008 yılında Sulukule'de kurulan ve ilk albümlerinin hazırlıklarını sürdüren Tahribad-ı İsyan, her Cumartesi Sulukule'de hip-hop atölyeleri gerçekleştiriyor.
Tahribad-ı İsyan grubunun yer aldığı, Harikalar Diyarı (Şubat, 2013) başlıklı video çalışması, 600 yıldır Roman nüfusuna ve kültürüne ev sahipliği yapan Sulukule semtinin 2006 yılında alınan kentsel dönüşüm kararıyla yıkılmasından sonra, o semtin çocukla¬rınca dillendirilen öfke, direniş ve umudu belgeliyor.
Sulukule'nin yıkılıp, yerine rezidansların yapıldığı kentsel dönüşüm projesi sırasında 3 gencin birbiriyle tanışmasıyla tahribad-ı isyan grubu oluşmuş. bunlar; asil koç (slang), veysi özdemir (v.z.) ve zeytinburnu'nda da benzer bir projeye hazırlık yapılırken orada ikamet eden, benzer sıkıntılar yaşayan burak kaçar (zen-g). biz nasıl doğduğumuz ve büyüdüğümüz yerlere alışıyor ve seviyorsak, onlar da yaşadıkları yeri o kadar seviyordu. bir gün sebepsiz yere evlerinin yıkılacağını duyunca, patlayan öfkelerini bir şekilde dile getirmek istediler. bu da onlar için müzik oldu, rap oldu, tahribad-ı isyan oldu.
info: 05313848080

SEKERSE TEHLİKE

Kadıköylü müzik grubu Sekerse Tehlike bu kez Avrupa yakasında, Tahribad-ı İsyan konserinin hemen ardından Bronx Pi Sahne'de.

Kim Sekerse Tehlike ?
Kadıköy'lü müzik grubu
-Yasin Parlak ( Vokal )
-Evren Güner ( Vokal & Ritim Gitar )
-Onur Yıldırım ( Klavye )
-Burak Cemal Küçükali ( Bas Gitar )
-Ulaş Şenyurt ( Solo Gitar )
-Gökhan İvgen ( Davul )

Ne Sekerse Tehlike ?
Şarkılarıyla yaratmak / uyarmak / uyandırmak istediği duyarlılık dinleyende karşılık bulur ve teoriden pratiğe sekerse egemenler için, sekmezse tüketici özne haline gelen dostlar için.

Neden Sekerse Tehlike ?
Çünkü dayatılan ve diretilen; tüketim endeksli, apolitize , çevre düşmanı, şiddet fetişisti postmodern yaşama karşı duyulan iç bulantısını gidermek için , derdini anlatmak ve bu anlatının karşılığını bulmak bir olasılıkdır.

Ne ile Sekerse Tehlike ?
Şarkılarını dinleyen ve o şarkılarda kendinden bir şeyler bulan insanlarla.

Nasıl Sekerse Tehlike ?
Sadece dinleyerek değil eyleyerek.İnandığını teoriden pratiğe geçirerek, rahatsızlık duyduğunu değiştirmek için birlikte hareket ederek, farklıları ve ötekileri anlamaya çalışarak.

Nerede Sekerse Tehlike ?
Sokakta , evinde , arabanda

Sekmezse ?
Sekecek , sekmeli , sekene kadar , seke seke !
sekersetehlike.com/
twitter.com/skrsthlk
www.youtube.com/channel/UCh13VUhED-4qfAQ0Ox409zQ
soundcloud.com/sekerse-tehlike

Yorumlar

Aynı gece